Βουλευτής ΚΙΝΑΛ για την Κεραμέως: «Θα την σκίσω»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 20:05
Βουλευτής ΚΙΝΑΛ για την Κεραμέως: «Θα την σκίσω»

Δ.Κ.

Τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά και η φωνή της ακούστηκε στην αίθουσα. Η Νάντια Γιαννακοπούλου μιλώντας στο τηλέφωνο με γονείς, εξοργίστηκε, από ότι μάθαμε μετά, με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Και η κουβέντα είχε μεγάλη πλάκα καθώς αφορούσε ένα σχολείο στην ...Πλάκα.

«Η κυρία Κεραμέως ήρθε από το πουθενά κι ενώ μας είχε άλλα υποσχεθεί για το Μαράσλειο άλλα τελικά έκανε επειδή δέχθηκε πιέσεις» είπε οργισμένη η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η βουλευτίνα του Κινήματος Αλλαγής άφησε να εννοηθεί ότι οι αλλαγές αυτές της Υπουργου οφείλονται στις διασυνδέσεις που έχει το γυμνάσιο της Πλάκας (ο διευθυντής του σχολείου μέλος Επιτροπής 2021 και κολλητός φίλος της Γιάννας Αγγελοπούλου) με αποτέλεσμα να την «πληρώσει» το Μαράσλειο. Κι όταν οι γονείς της το κατήγγειλαν εκείνη βγήκε από τα ρούχα της και είπε στο τηλέφωνο: «Σκ... τα κανε θα την σκίσω!».

Νάντια Γιαννακοπούλου: Mea Culpa

Λίγη ώρα αργότερα, η κ. Γιαννακοπούλου, δικαιολόγησε το «ξέσπασμά» της στη Βουλή, σε ανάρτησή της στο Facebook γράφοντας:

«Σήμερα ακούσατε σε ζωντανή σύνδεση τα ..."γαλλικά" μου.
Ο "δαίμων" του μικροφώνου είναι αμείλικτος. Εξέφρασα - με ανθρώπινο εκνευρισμό, είναι αλήθεια - την αντίθεσή μου σε ρυθμίσεις της κυρίας Κεραμέως, που δεν φαίνεται να τα έχει καθόλου καλά με το διάλογο. Δεν ήθελα να θίξω πρόσωπα και θεσμούς, όπως ποτέ δεν το έχω κάνει μέχρι και σήμερα. Mea Culpa για το ύφος, όμως για την ουσία : οι απαράδεκτες επιλογές της κυρίας Κεραμέως παραμένουν και θα τις συζητήσουμε στη Βουλή αναλυτικά...»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 20:39