ΠΚ

Ως γνωστόν οι Καθολικοί είναι κακοί Χριστιανοί. Οι Προτεστάντες επίσης. Οι μόνοι αυθεντικοί, σωστοί και καλοί πιστοί είναι αυτοί της καθ΄ημάς Ανατολικής Εκκλησίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον λόγο αυτό οι κακοί Καθολικοί της Ιταλίας απαγόρευσαν τη λειτουργία των εκκλησιών. Τέρμα οι γάμοι, τα βαφτίσια, οι κηδείες και οι μεταλήψεις. Τέρμα οι λειτουργίες.

Εδώ το Εκκλησίασμα με παρότρυνση των επιστημόνων (κυρία Γιαμαρέλλου), αλλά και των Ιεραρχών (Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος) καλείται στους ναούς, στους Χαιρετισμούς, αλλά και στη συμμετοχή του στη Θεία Κοινωνία. Να μεταλάβουν άφοβα οι πιστοί, λέει η Ιεραρχία, η Γιαμαρέλλου και κάποιοι άλλοι. Δηλαδή αυτοί δεν φέρουν καμία ευθύνη αν κάποιος ασθενής ηλικιωμένος προσβληθεί από τον ιό και αποδημήσει εις Κύριον; Αλλά είπαμε. Η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία δεν μασάει από κορωνοϊούς.

Ο Πάπας της Ρώμης αποδεχόμενος τα πορίσματα της διεθνούς επιστημονική κοινότητας κήρυξε εμπάργκο προς το παρόν σε ευλογίες, λειτουργίες, μυστήρια κ.λπ. Αλλά είπαμε. Ο Ποντίφικας είναι ένας κακός Χριστιανός. Μόνον ο Αλεξανδρουπόλεως που κάνει παρέα με παρακρατικούς στον Έβρο είναι original πιστός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προφανώς το έχουμε χάσει. Όχι την μπάλα μόνον, αλλά και το μυαλό μας. Δεν θα καταλήξουν αισίως αυτές οι ιστορίες. Πώς φέρ’ ειπείν ο Μηταράκης αποφασίζει και περνά από τη Βουλή τη διακοπή παροχής επιδόματος σε δικαιούχους ασύλου; Παίζει με τη νομιμότητα ο υπουργός και το ξέρει. Αύριο θα του κόψουν τα κονδύλια από την Ευρώπη για το μεταναστευτικό και θα κλαίγεται. Αλλά είπαμε, ο Χιώτης και η παρέα του υιοθετούν την ακροδεξιά ατζέντα που τους προτείνεται. Τώρα ο Νότης θέλει και ξερονήσια για τους μετανάστες. Ανεξάρτητα από το εάν στραπατσαριστήκανε οι τακτικές και οι επιλογές τους στη Λέσβο και τη Χίο.

Αλήθεια, πώς θα κατασκευάσουν κέντρα υποδοχής στα ξερονήσια; Θα χρησιμοποιήσουν τα ερείπια των εγκαταστάσεων του τρόμου στη Γυάρο; Θα λειτουργήσουν εκ νέου τα εναπομείναντα γκρέμια στη Μακρόνησο;  Ή μήπως θα τους στείλουν στα Τσελεβίνια (Κάβο Σκυλί για τους γνώστες); Το έχει σκεφτεί ο Μηταράκης αν θα επανεκλεγεί στη Χίο στις επόμενες εκλογές; Λίγο ζόρικο μου φαίνεται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης