ΠΚ

Ο Άγιος Πειραιώς, γνωστότερος ως Σεραφείμ, μέγας διώκτης των αλλοφύλων, ομοφυλοφίλων, απλών φίλων της Δημοκρατίας και φιλτάτων μελετητών προοδευτικών θεωριών, αυτός ο άτεγκτος προστάτης της Πατρίδος, της Οικογενείας και τη Θρησκείας (αλίμονο), ήταν παρών στα εγκαίνια του τηλεοπτικού σταθμού του εφοπλιστή-εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως ήταν αναμενόμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα εγκαίνια του MEGA έλαβαν χώρα σε έναν διάδρομο, όπως πληροφορούμεθα . Επιβεβαιώνεται δηλαδή το «δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες», τουτέστιν μεθερμηνευόμενον το αφεντικό έχει καβούρια στη τσέπη. Διότι, ως γνωστόν, εγκαίνια σε διάδρομο δεν γίνονται διότι παραπέμπουν σε εκδηλώσεις στην επαρχία την εποχή των περιοδευόντων θιάσων (μπουλούκια).

Όμως η έκπληξη της σεμνής αυτής τελετής προήλθε τελικά από τον ίδιο τον Ιεράρχη, ο οποίος ανέκραξε απευθυνόμενος στον ιδιοκτήτη, τα στελέχη του ιδιοκτήτη και τους εργαζόμενους – αντιγράφουμε:  «Εδώ δεν εκδαπανάσθε μόνο οικονομικώς, αλλά και ηθικώς και πνευματικώς. Γίνεστε ένας κυματοθραύστης στην παραπληροφόρηση, στην ανεντιμότητα», ενώ πρόσθεσε πως ο κ. Μαρινάκης «χαρακτηρίζεται για την πληθωρική του αγάπη και την ευγένεια του ήθους του». 

Την επομένη το πρωί, στο επί της οδού Λουκάρεως Εφετείον, εκδικαζόταν η υπόθεση των «Στημένων του Ποδοσφαίρου», στην οποία κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος είναι ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης, ο οποίος κατά τον Μητροπολίτη Πειραιώς «χαρακτηρίζεται για την πληθωρική αγάπη και την ευγένεια του ήθους του». Τα σχόλια δικά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης