Δ. Κ.

Από άκρου εις άκρον της χώρας θα ταξιδέψει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, στη προσπάθειά της να έρθει σε επαφή με φίλους και ψηφοφόρους της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ερχόμενη Παρασκευή η πρώην υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ενώ στις 27 του μήνα θα βρεθεί στην Τρίπολη.

Μα ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος; Με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο να λέει ότι μπορεί κάποιος να είναι υπουργός και συνάμα υποψήφιος Πρωθυπουργός και με τον Αντώνη Σαμαρά να κοιτάζει κάθε λίγο και λιγάκι το ημερολόγιο, καλό θα ήταν να αρχίσει το προεκλογικό τρέξιμο.

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν προτίθεται να κόψει κορδέλες σε κάποιο έργο που ξεκίνησε επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά θα βάλει το κλειδί στις πόρτες των προεκλογικών της κέντρων, τόσο στα Γιάννενα όσο και στην Τρίπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην φανταστείτε κάτι μεγαλοπρεπές, αλλά γραφειάκια για παν ενδεχόμενο. Άλλωστε το κόμμα της ανεξάρτητης βουλευτίνας δεν είναι στη Βουλή, άρα δεν έχει λαμβάνειν από την πίτα των κρατικών χρηματοδοτήσεων.

Και με τις ερωτήσεις που κάνει στη Βουλή για τις σκανδαλώδεις αυξήσεις εν μέσω κρίσης στα ινστιτούτα των κομμάτων, απορρίπτει και τη ρήση που λέει ότι «από πίτα που δεν τρως, τι σε μέλλει κι αν καεί». Πίτες όμως κάποια στιγμή όλοι θα φάμε!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης