Π.Κ.

Οξυμένα τα πνεύματα στην Καρδίτσα κατά την άφιξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας. Για άλλη μία φορά η ολιγωρία και η αδιαφορία των αρμοδίων εκλεγμένων αρχών της Περιφέρειας βρίσκονται πίσω από τα πλήγματα που επέφερε ο Ιανός. Οι πολίτες γνωρίζουν και θυμούνται. Ξέρουν πως ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός δεν έκανε τίποτε από όσα θα έπρεπε να είχε κάνει στα δέκα χρόνια που διοικεί και εκλέγεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιοι κάτοικοι, λοιπόν, της Καρδίτσας θέλησαν να δείξουν την απογοήτευσή τους. Ένας τρόπος υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις. Το γιουχάισμα. Αλλά η αστυνομική δύναμη που ανέλαβε την προστασία του πρωθυπουργού από τους άτακτους πολίτες είχε διαφορετική γνώμη. Κάποιος, λοιπόν, εκ των μπάτσων αποφάσισε να το παίξει αξιόπιστος προστάτης του Νόμου και της Τάξης και επιτέθηκε σε έναν νεαρό προκαλώντας την αντίδραση των παρισταμένων. Κάποιοι άλλοι έστησαν μία ζώνη ασφαλείας αποκλείοντας μη νεοδημοκράτες πολίτες προφανώς από το να ακολουθήσουν τον κόσμο που πορευόταν με τον πρωθυπουργό. Μη φανταστείτε καμία κοσμοσυρροή. Με τι κέφια άλλωστε μετά από τόσες καταστροφές.

 

Σχεδόν πάντα μόλις γίνουν πρωθυπουργοί ξεχνούν ποιοι τους ψήφισαν και γιατί τους ψήφισαν. Μόλις εισέλθουν στο Μαξίμου, ως διά μαγείας εισέρχονται σε έναν άλλο πλαστικό κόσμο που περιβάλλεται από έναν παραμορφωτικό καθρέφτη. Τι χρειαζόταν η εκδήλωση βίας στην Καρδίτσα μερικά εικοσιτετράωρα μετά από την κακοκαιρία, τις καταστροφές περιουσιών και κυρίως την απώλεια ανθρώπινων ζωών; Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση από την ανθρώπινη ανοησία και την πολιτική αμετροέπεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης