Φωτιά πήραν τα social media με πρώην και νυν υπουργούς να ανταλλάσσουν… πυρά μέσω twitter και άλλων ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης. «Μάχη» έδωσαν διαδικτυακά οι Νίκος Κοτζιάς και Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή μία ανάρτηση του πρώτου το βράδυ της Τρίτης η οποία ανέφερε: «Σύστημα εξάρτησης ήδη ενοχλείται από δημοκρατική εξωτερική πολιτική. Βρίζει ασύστολα. Επιδιώκει με πολυειδή ψεύδη να καλύψει ραγιαδισμό του».

Η εν λόγω ανάρτηση σχολιάστηκε από τον Άδωνι Γεωργιάδη ως εξής: «Tί θα πει ακριβώς η φράση: “δημοκρατική εξωτερική πολιτική;” Μπορείτε να μας το διευκρινίσετε;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντηση του νέου ΥΠΕΞ ήταν ιδιαιτέρως καυστική: «Δεν με ακούς! Σου είπα πριν 2 χρόνια ότι είναι καλό να πουλάς βιβλία, καλύτερα όμως θα ήταν να διαβάζεις και κανένα βιβλίο». Ο πρώην υπουργός δεν άφησε ασχολίαστο το… τιτίβισμα του Νίκου Κοτζιά: «Επειδή τώρα είδα την απάντησή σας οφείλω να σας πω ψυχραιμία. Είστε Υπουργός, θα δέχεστε κριτική και ερωτήματα. Η χυδαία ειρωνεία δεν σας πάει. Πουλάω και διαβάζω όσα βιβλία θέλω εγώ. Τώρα πάμε πάλι: τι απαντάτε για όλα αυτά τα δημοσιεύματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης