Π.Κ.

Ποιος είναι αυτός ο γεροδεμένος με τις φαρδιές πλάτες, τα μυώδη πόδια, το κοντό κόκκινο σορτσάκι και το λιλά μακό; Μαυρισμένος από την πολύωρη έκθεση στις ευεργετικές ακτίνες του ήλιου, χαλαρός από το ραχάτι, με ελαφρά γερμένο τον δεξί του ώμο, καλοξυρισμένο το κρανίο, ο άνθρωπος περιμένει να επιβιβαστεί στο πλοίο για την Αίγινα, όπου, ως γνωστόν, νυν και παλιότερος ΣΥΡΙΖΑ έχουν στήσει τα κονάκια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν χρωστά σε κανέναν, πέραν της Μιχαλούς, και άρα είναι ελεύθερος να απολαμβάνει τη ζωή του και να μας διασκεδάζει με τις «αποκαλύψεις» του. Οι συμμαθητές του στου Μωραΐτη τον αποκαλούσαν (από τότε να φανταστείτε) Μπαρουφάκη, διότι είχαν διαγνώσει από νωρίς το αστείρευτο ταλέντο του «κονφερασιέ» που έκρυβε μέσα του.

Μεταβαίνει στο νησί της Αφαίας για να βάλει τις τελευταίες πινελιές στο βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει και στα ελληνικά (τρομάρα μας». Βλέπετε, η promotion είναι εγγυημένη με όλους αυτούς που εργολαβικά ασχολούνται με «μπαρούφες» και που παρουσιάζουν την παροιμιώδη γλωσσοδιάρροιά του ως «πολιτική αποκάλυψη». Λες και δεν ξέραμε εξαρχής πως η ακαδημαϊκή πανοπλία του ήταν από λευκοσίδηρο ξεγάνωτο, τουτέστιν «teneke» τουρκιστί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης