Και ο Γιώργος Σούρλας; Ναι, και ο Γιώργος Σούρλας αλλά όχι σε κάποιο κέντρο ελευθέρων σπουδών αλλά στο στόχαστρο των επιχειρηματιών.

Ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποκάλυψε πως και ο ίδιος έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή του όταν αναφέρθηκε στα 23 δις Ευρώ των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων και ειδικότερα σε δάνεια που αφορούν δανειολήπτες επιχειρηματίες που μπορεί να περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ, στη λίστα Νικολούδη και σε όλες τις άλλες λίστες εξωτερικού – εσωτερικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω δεχθεί απειλές, αισθάνομαι αβοήθητος» είπε ο κύριος Σούρλας, ο οποίος διαπιστώνει μία απροθυμία Στουρνάρα να αγγίξει το θέμα.

Ο Γ. Γ. Διαφάνειας Γ. Σούρλας δημοσιοποίησε μάλιστα και την επιστολή που απέστειλε στο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα για τις περιπτώσεις αυτές ζητώντας του να συμβάλλει στην αποκάλυψη της αλήθειας.

Το θέμα έφερε στη Βουλή ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος ζητά μετά από όλα αυτά την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και των εντεταλμένων δικαστικών και διοικητικών αρχών για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και να δει εν τέλει και ο κόσμος τους νταήδες επιχειρηματίες μπαταχτσήδες που όχι μόνο δεν πληρώνουν αλλά απειλούν κιόλας θεούς και δαίμονες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης