ΠΚ

Τι γύρευε τώρα ο πρώην υπουργός με το «παρτουζάκι» από τη Λειβαδιά είναι άλλου παπά (ή ψυχίατρου Ευαγγέλιο) διότι έχει και τα χρονάκια του ο μπαγάσας. Του κολεγίου παιδί, με το πιάνο του, τα Γαλλικά του και όλα τα συναφή που λέει ο λόγος. Στα νιάτα του ήταν κάτοικος των νοτίων προαστίων. Μεγαλώνοντας «συγχωνεύτηκε» με μεγάλο τζάκι της ΝΔ (με αξιοσημείωτες φιλοζωικές τάσεις)… μέσω παντρειάς. Έκτοτε εκτοξεύτηκε στο ενδοπαραταξιακό υπερπέραν. Την ανέλιξη διά του γάμου πολλοί ηγάπησαν βλέπετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα πώς του ήρθε στα γεράματα να μπλέξει με τη 17χρονη εκ Βοιωτίας; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Εξ όσων συμπεραίνουμε η συνάντηση θα οργανωνόταν και με άλλους πάρτνερ (τουλάχιστον τριολέ) και μάλιστα με τη βιτσιόζικη προτροπή «θα δεις ξύλο που θέλει», κάτι που οδηγεί αναπόφευκτα στα επικίνδυνα μονοπάτια του σκοτεινού κόσμου του Μαρκησίου Ντε Σαντ. Μαθαίνουμε πως στο «κύκλωμα» ήταν και πολλοί γνωστοί (βιτσιόζοι) δικηγόροι. Το έχουν αυτό οι «νομικοί κύκλοι». Τα βίτσια εννοούμε. Αυτή είναι όμως η «κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας», όχι βέβαια κατά το αριστούργημα του Λουίς Μπουνιουέλ, αλλά κατά τη μίζερη εκδοχή του αλά ελληνικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε επί του ηθικοπολιτικού ζητήματος που προκύπτει, αλλά απέφυγαν και η Κουμουνδούρου πρωτίστως και οι δημοσιογραφικοί «κράχτες» του Νίκου Παππά να δημοσιοποιήσουν το όνομα του υπουργού. Γιατί τόση διακριτικότητα; Οφείλουν να αποκαλύψουν όσα γνωρίζουν, όταν μάλιστα υπαινίσσονται πως υπάρχουν και άλλοι «βουλευτές» και στελέχη της ΝΔ που συμμετέχουν σε αυτό το κύκλωμα των ερωτικών τριγώνων, τετραγώνων, πολυγώνων και δεν συμμαζεύεται. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης