Ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στα social media πληροφορεί πως έλαβε απειλητικό τηλεφώνημα από τον εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη.

Ο Γιάννης Κουρτάκης, που άρχισε την καριέρα του ως καφετζής του Νίκου Κακαουνάκη και ολοκληρώνει ως καφετζής του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, περιστοιχιζόμενος από έμμισθους μπράβους, κυκλοφορεί και απειλεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το tweet του Πάνου Καμμένου:

 

Η διαφορά μεταξύ του μακαρίτη Κακαουνάκη και του εφοπλιστή είναι ότι ο πρώτος ήταν δημοσιογράφος και έγινε εκδότης. Ο δεύτερος έγινε εκδότης δια της μεθόδου της εξαγοράς (του ΔΟΛ). Και στις δύο περιπτώσεις ο Κουρτάκης παρέμεινε καφετζής.

Διερωτάται ο περίεργος παρατηρητής  «τι ακριβώς είναι ο Γιάννης Κουρτάκης»; Εξακολουθεί άραγε να κρατά τους δίσκους με τους καφέδες; Πόθεν αντλεί την ισχύ (ή το θράσος) να απειλεί; Διότι η μέθοδος της εκτόξευσης απειλών μέσω τηλεφωνικών μηνυμάτων παραπέμπει σε άτομα που ανήκουν στη  συνομοταξία των κουτσαβάκηδων. Παλιά μου τέχνη κόσκινο θα πείτε. Λιμάνι είναι αυτό. Αισθάνεται μήπως ότι η διαφαινόμενη πολιτική αλλαγή του επιτρέπει να αποθρασύνεται;

Τώρα ως προς το πραγματικό βιογραφικό του ανδρός παραθέτουμε τέσσερα απολαυστικά δημοσιεύματα από την εφημερίδα «Espresso» η οποία τα αφιερώνει προσωπικά στον Γιάννη Κουρτάκη. Μετά την εμπεριστατωμένη μελέτη  αυτών των δημοσιευμάτων ο περίεργος παρατηρητής δεν θα έχει πλέον καμία αμφιβολία ως προς τα πραγματικά προσόντα του . Καλή ανάγνωση λοιπόν!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης