Ο «εκδότης-συνωμότης» και ο τρόφιμος της ΚΥΠ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020, 11:38
Ο «εκδότης-συνωμότης» και ο τρόφιμος της ΚΥΠ

Η αρρωστημένη γραφίδα του Κώστα Βαξεβάνη, παραπέμποντας στον προστατευόμενο μάρτυρα Μάξιμο Σαράφη και την κατάθεσή του στην Προανακριτική της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου, διατείνεται πως κατά τον μάρτυρα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και το «Πρώτο Θέμα» είχαν παρτίδες με τη Novartis αποκομίζοντας οφέλη.

Για το «Πρώτο Θέμα» άλλοι είναι αρμόδιοι για να ασχοληθούν και να απαντήσουν αν το επιθυμούν. Όμως για τη «Ζούγκλα» θα απαντήσουμε εμείς οι ίδιοι. Ο αποκαλούμενος «Μάξιμος Σαράφης» ποτέ στο παρελθόν δεν αναφέρθηκε στη «Ζούγκλα» και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Στις 29, ναι στις 29 καταθέσεις του στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο προστατευόμενος μάρτυρας ουδέποτε κατάθεσε έστω και μία πληροφορία για δήθεν σχέση της «Ζούγκλας» με τη Novartis. Πόθεν προκύπτει λοιπόν το δημοσίευμα της 25ης Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα του «Documento», σύμφωνα με το οποίο ο Μάξιμος Σαράφης προέβη σε συγκεκριμένη αναφορά στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τη σχέση του με τον Κωνσταντίνο Φρουζή;

Ο τρόπος με τον οποίο μεθοδεύεται η εμπλοκή του προστατευόμενου μάρτυρα προκειμένου να κατηγορηθεί η «Ζούγκλα» θυμίζει βέβαια μεθόδους στις οποίες ανέκαθεν προσέφευγε η ΚΥΠ της Δεξιάς, στη συνέχεια η ΚΥΠ του ΠΑΣΟΚ και τέλος η ΚΥΠ της κυβερνώσας Αριστεράς του Νίκου Παππά και του χρηματοδοτούμενου από αυτούς «εκδότη-συνωμότη» Κώστα Βαξεβάνη. Πρόκειται για απομεινάρια μιας ξεχασμένης εποχής, μηρυκαστικά πρακτοράκια της νεολιθικής εκδοχής της σταλινικής αριστεράς.

Όσον αφορά τον «εκδότη-συνωμότη», δεν αξίζει ούτε της προσοχής μας ούτε καν της οργής μας. Άλλωστε γνωρίζει πώς η «Ζούγκλα» δεν καταφεύγει ποτέ σε μηνύσεις και αγωγές. Μπορεί, λοιπόν, να «ασελγεί» εκ του ασφαλούς.

Η «Ζούγκλα» ούτε βρέθηκε ούτε θα βρεθεί ποτέ σε «λογαριασμούς» όσο και να ψάξεις, άθλιε Κυπατζή, τρόφιμε της Κατεχάκη. Τρέχα να βρεις καταφύγιο στην αγκαλιά των επαγγελματιών «συνηγόρων» σου, οι οποίοι μολύνουν το νομικό σύστημα της χώρας, μπας και διασωθείς.

Και για να ξέρεις: Ανατρέχοντας στα δημοσιεύματα της «Ζούγκλας» για την υπόθεση Novartis θα καταλάβαινες, αν διέθετες μία σταλιά μυαλό, πως μοναδικός σκοπός ήταν η ανάδειξη του σκανδάλου σε όλες του τις διαστάσεις . Εκτός αν ενόχλησε κάποιους, εσένα, την ΕΥΠ, το Βαθύ Κράτος του ΣΥΡΙΖΑ ή της Νέας Δημοκρατίας (και του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ για να μην ξεχνιόμαστε) ή το Βαθύ Κράτος της χώρας, το γεγονός ότι αποκαλύψαμε τα ονόματα των προστατευόμενων μαρτύρων. Πιθανώς ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης να αισθάνθηκε πολύ «άβολα», μα πάρα πολύ «άβολα» με την αποκάλυψη του ονόματός του από τη «Ζούγκλα». Αλλά αυτό είναι δική του υπόθεση.

Δική μας υπόθεση ωστόσο είναι να είμαστε συνεχώς απέναντι σε μεθόδους, πρόσωπα και καταστάσεις όπως αυτές που εκφράζει, ενσαρκώνει και ανακυκλώνει ο «εκδότης-συνωμότης» και οι πολιτικοί (και φυσικοί) πάτρονές του.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020, 13:47