Τις μουρμούρες των στελεχών της «γαλάζιας» παράταξης εξωτερίκευσε στα φωνακτά το πρωί από το μεγάλο κανάλι ο πρώην Υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε πως αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος προτίθεται να αποσύρει τις αποταμιεύσεις του αναζητώντας κάπου αλλού, ένα πιο ασφαλές τραπεζικό καταφύγιο.

Πάντως αρκετοί είναι κι εκείνοι που είπαν ότι κάποιος θα πρέπει να τον συμμαζέψει, το θέμα όμως είναι ποιος μπορεί να το κάνει αυτό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προφανώς κανένας, αφού και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός πριν από μία εβδομάδα στη μάζωξη που είχε με τους Βουλευτές του Γ’ Θερινού Τμήματος στο Εντευκτήριο της Βουλής φαίνεται να σχολίασε πως ενδεχόμενη νίκη της αριστεράς θα σημάνει και εκροή συναλλάγματος στο εξωτερικό.

Το ‘πιασε το υπονοούμενο ο Άδωνις και τώρα κάνει τον… οικονομολόγο στα κανάλια. Μάθε τέχνη κι άστηνε κι όταν πεινάσεις πιάστηνε.

Επιπροσθέτως αυτός λέει πως είναι φτωχαδάκι που πουλάει βιβλία για να ζήσει. Πως βρέθηκε ξαφνικά με λίρες; Να κι ένας που δεν έγινε φτωχός εξαιτίας της πολιτικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

«Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να τα φάει ο Βαρεμένος;», Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014, 12:13

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης