Το μένος του εναντίον των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ εκδήλωσε για άλλη μια φορά, χθες, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Μουρούτης, που, από τη στιγμή που ανέλαβε πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς, δεν κρατιέται!

Όπως ακούγεται, πριν από την ευθεία επίθεση μέσω twitter προς την ΕΡΤ, με αφορμή τη διακοπή των δηλώσεων Σαμαρά μετά την ορκωμοσία του, είχε μεσολαβήσει κι άλλο επεισόδιο, αυτή τη φορά στο καφενείο της Βουλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σκηνή, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μουρούτη και αυτόπτη μάρτυρα τον Γιάννη Μιχελάκη, εκτυλίχθηκε την Τετάρτη, όταν οι δύο άνδρες, μπαίνοντας στη Βουλή και περνώντας από το καφενείο, συνάντησαν μια παρέα δημοσιογράφων.

Λέγεται, λοιπόν, ότι ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου με ύφος «πολλά βαρύ» και σε γλώσσα πεζοδρομίου, απευθυνόμενος στην παρέα των δημοσιογράφων, επιχείρησε να τους θυμίσει τι έλεγαν και τι έγραφαν πριν από τις εκλογές για τον Αντώνη Σαμαρά.

Αφού ανακάλεσαν μνήμες εν μέσω κοσμητικών επιθέτων, το στέλεχος της ΝΔ φρόντισε, φεύγοντας, να υπενθυμίσει στην παρέα των δημοσιογράφων ότι αυτά που ήξεραν τέλειωσαν και ότι τώρα την τράπουλα μοιράζει η Συγγρού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησε το διαβόητο tweet του στελέχους της ΝΔ προς την ΕΡΤ, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα πρώην πράσινα και νυν ροζ παπαγαλάκια της ΕΡΤ δίνουν τις τελευταίες παραστάσεις τους».

Στη συνέχεια, η επίθεση γενικεύθηκε και κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφέροντας ότι «Πριν τρεις ημέρες ο ελληνικός λαός ψήφισε και αποφάσισε».

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε ξεσπάσει και… διαδικτυακή μάχη μεταξύ του Γιώργου Μουρούτη και του Κώστα Βαξεβάνη, με αιχμή και πάλι την ΕΡΤ, όπου είχαν ανταλλάξει βαρύτατους χαρακτηρισμούς…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης