Ένταση σημειώθηκε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη. Τα αίματα «άναψαν», όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία ανέφερε ότι «πρέπει να τηρούμε το εμπάργκο» (εννοώντας τον ΣΚΑΪ) και «να μην κάνουμε παρεμβάσεις lifestyle». Τότε, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου φαίνεται να το πήρε προσωπικά. Έτσι πήρε τον λόγο υπενθυμίζοντας πως στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ σε αρκετές ψηφοφορίες και, αν είναι – όπως είπε, παραιτείται για να έρθει στη θέση της ο Γιάννης Καλλιάνος. 

Ο Παύλος Πολάκης παρενέβη στην κόντρα και έσπευσε να πάρει το μέρος της Μεγαλοοικονόμου. «Ερχόμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Δεν είναι σωστό να κουνάμε το δάχτυλο. Και εγώ έχω διαφωνήσει σε κάποια νομοσχέδια και με μένα διαφωνείτε, ο καθένας κουβαλάει ένα φορτίο» είπε/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ανταπάντησε η Αννέτα Καββαδία. «Όπως εσύ, και πολλοί άλλοι έχουμε ψηφίσει πράγματα που δεν θέλαμε. Αν νιώθουμε ότι δεν πρέπει να μιλάμε ανοιχτά, τότε πού; Δεν δέχομαι να με εγκαλείτε, γιατί ασκώ κριτική, γιατί αν δεν μιλήσω εδώ, πού θα τα πω; Υπάρχει κοινός στόχος είναι κοινή η προσπάθεια γιατί να απολογούμαστε όταν ασκούμε κριτική;» τόνισε.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης