Στον πρώτο ο πρωθυπουργός έδειξε αμέριστη συμπαράσταση στα θέματα Αθλητισμού ακόμα και όταν προσπάθησε να περάσει τις δικές του ντιρεκτίβες στην ΕΠΟ. Στον δεύτερο -προερχόμενο από τον ΛΑ.Ο.Σ., όπως οι Άδωνις και Βορίδης- έδωσε εν λευκώ τα κλειδιά του υπουργείου Υγείας, αντικαθιστώντας μάλιστα ένα γερό χαρτί, όπως ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος μάλιστα είναι ιατρός και όχι δικηγόρος.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ουσιαστικά πέταξε το γάντι στον ομόλογό του υπουργό Υγείας καθώς και στην επιτροπή των ειδικών. Με δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου Politica 89,8 εξέθεσε τον κ. Πλεύρη, καθώς, σε ό,τι αφορά το μίνιμουμ παρουσίας οπαδών στις εξέδρες και τα νέα μέτρα, μίλησε ξεκάθαρα για ανεφάρμοστη απόφαση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Διαφωνώ με τα μέτρα για τους θεατές στα γήπεδα, αλλά θα βοηθήσουμε και θα ενισχύσουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης και της επιτροπής. Ωστόσο, με την τελευταία απόφασή τους περί των 1.000 θεατών στα γήπεδα δεν συμφωνώ. Είναι ανεφάρμοστη. Πώς γίνεται να επιλεγούν οι 1.000 από τις αρκετές χιλιάδες που έχουν αγοράσει τα διαρκείας τους στις μεγάλες ομάδες; Πώς να διαλέξουν εκείνες τους 1.000;» είπε.

Το… κρεσέντο αδειάσματος συνεχίστηκε λες και δεν ανήκει στην κυβέρνηση αλλά στη μείζονα αντιπολίτευση: «Οι δικές μας προτάσεις ήταν τεκμηριωμένες, κάλυπταν την απαραίτητη μείωση και για τον επαγγελματικό και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, επιχειρηματολογήσαμε, αλλά δεν μπορούμε να μπούμε απέναντί τους. Προέχει να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης και της επιτροπής και του κ. Πλεύρη, όσο κι αν ο καθένας μας θέλει να καλύψει και τις ανάγκες του κλάδου του, όπως εγώ του αθλητισμού».

Να… βοηθήσει την κυβέρνηση και τον Πλεύρη είπε λοιπόν ο κ. Αυγενάκης, λες κι ανήκει σε άλλη… κυβέρνηση, άλλου τόπου. Και όλα αυτά τα είπε δημοσίως και, μάλιστα, λίγες ώρες πριν από το ραντεβού των εκπροσώπων της Λίγκας με τον αρμόδιο υπουργό Υγείας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης