Κάποιοι το «τερματίζουν» στην Κυβέρνηση με την «αστυνομολαγνεία»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021, 18:45
Κάποιοι το «τερματίζουν» στην Κυβέρνηση με την «αστυνομολαγνεία»

ΠΚ

Το έχουμε εμπεδώσει πώς στην Ελλάδα ισχύουν οι κανόνες και τα αξιώματα της καθ’ ημάς Ανατολής ενώ καυχόμαστε πώς ανήκουμε στην ευρωπαϊκή τάχα μου οικογένεια.  Έτσι για να χαριεντιζόμαστε με την ιστορία.

Χωρίς να λαμβάνουμε υπ’ όψιν το τι συμβαίνει «εις την καταραμένη Εσπερία», την Ευρώπη δηλαδή , εξακολουθούμε να τελούμε αγιασμούς κάθε χρόνο στα σχολεία , να προσκυνούν τα παιδιά τον Παπά με τον βασιλικό στο χέρι. Εξακολουθούμε να έχουμε θρησκευτικά σύμβολα (της Ορθοδοξίας μόνον βεβαίως) και εικόνες στις σχολικές αίθουσες. Κατά τα άλλα στην χώρα μας ισχύει η ανεξιθρησκία. Κουραφέξαλα.

Μετά την μικρή αυτή εισαγωγή ας ασχοληθούμε με το ζήτημα που ανέκυψε. Η αστυνομική διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς ,έστειλε ένστολους αστυνομικούς στα δημοτικά σχολεία να μοιράσουν φυλλάδια για την οδική προστασία των μαθητών. Για να το ξεκαθαρίσουμε. Στις πολιτισμένες κοινωνίες της Ευρώπης τέτοιου τύπου πρωτοβουλίες συντονίζονται από τα Υπουργεία Παιδείας και από τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Οι ένστολοι αστυνομικοί δεν στήνονται στα σχολεία και πολύ περισσότερο δεν εμφανίζονται μέσα στις τάξεις των μικρών μαθητών. Είναι ζήτημα πολιτικής αισθητικής  και ακόμη περισσότερο πολιτικής διαπαιδαγώγησης των ανήλικων μαθητών.

Δεν υπάρχει επίσης κανένας λόγος να αναγράφεται στα φυλλάδια περί του Κώδικα Κυκλοφορίας πώς η τάδε αστυνομική διεύθυνση σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των μαθητών για κάθε ζήτημα που μπορεί να ανακύψει στον τομέα της ασφάλειας. Εντάξει ,από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μέχρι τα θέματα ασφάλειας ο δρόμος είναι μακρύς και επικίνδυνος.

Δείτε το Δελτίο Τύπου για τους δημοσιογράφους που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Κομοτηνής:

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021, 19:44