Βαρύ είναι το κλίμα για τον Άδ. Γεωργιάδη στη γαλάζια παράταξη, με τις κακές γλώσσες να λένε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αρχίσει να «βλέπει» προσωπικά παιχνίδια πίσω από τις τελευταίες κινήσεις του αντιπροέδρου του. Μάλλον αργά το κατάλαβε αλλά φευ…!

Οι ψίθυροι στους διαδρόμους της Πειραιώς άρχισαν έπειτα από την αρχηγική εμφάνιση του Αδώνιδος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του και τις «ανακοινώσεις» υποψηφίων χωρίς την έγκριση του αρχηγού. Από τη φιέστα αυτή και έπειτα, φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντελήφθη  το «παιχνίδι» που παίζεται και άρχισε να «παίρνει τα μέτρα του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη έκπληξη έγινε χθες από τον ΣΚΑΪ, από τον αέρα του οποίου ακούστηκαν για τον αγαπημένο αντιπρόεδρο εκφράσεις που δεν είχαμε συνηθίσει. Συγκεκριμένα, ακούστηκαν παλιές «ατάκες» του κ. Γεωργιάδη που έλεγε όταν ακόμα ήταν στο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη και οι οποίες συνοδεύονταν από… κλαρίνα.

Η πίκρα όμως συνεχίστηκε, καθώς την ίδια ώρα η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρία Σπυράκη, με άνωθεν εντολή, έβαζε φρένο στις φιλοδοξίες ενός εκ των αγαπημένων του αντιπροέδρου δημοσιογράφων, του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ανακοινώνοντας πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος της ΝΔ, καθώς η συμπεριφορά του δεν συνάδει με τις αξίες της παράταξης.

Το τελευταίο πλήγμα ήρθε από τον εκδότη της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» Θ. Μαυρίδη, ο οποίος, χωρίς να τον κατονομάσει, απάντησε στην αναφορά του δημοσιογράφου-φίλου του Αδώνιδος Γιάννη Πρετεντέρη περί κλεισίματος ΜΜΕ που στηρίζουν την κυβέρνηση, σχολιάζοντας πως «δεν θα γίνει περισσότερο φιλελεύθερη η χώρα αν κλείσουν η Αυγή και η ΕΦΣΥΝ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλάμε λοιπόν για άδειασμα, και μάλιστα τριπλό. Όσο για τον Μπογδάνο, μην ανησυχείτε. Όλο και θα βρει μία «τρύπα» στα ακροδεξιά της Δεξιάς όπου και συχνάζει. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης