Κι αν τα θαύματα διαρκούν τρεις μέρες τότε θα πρέπει να περιμένουμε ένα ακόμη. Το πρώτο ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης όταν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και συγκεκριμένα στη διάταξη που απαλλάσσει τους Μοναχούς του Αγίου Όρους από φόρους οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν «παρών», κάνοντας την υπόλοιπη αίθουσα να σταυροκοπιέται.

Το δεύτερο ήταν πάλι μεσημέρι, της επόμενης μέρας, (Άγγλος ο Μεγαλοδύναμος) κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την Άμυνα, όταν στο Βήμα ανέβηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας. Ο Βουλευτής της αριστεράς σχολίασε την απουσία του Δημήτρη Αβραμόπουλου, δεν παρέλειψε όμως να πει τα καλύτερα για τον Υφυπουργό Άμυνας Γιάννη Λαμπρόπουλο που αντικαθιστούσε στο Βήμα τον Υπουργό κι έτσι απεφεύχθη κάθε παρεξήγηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχει το παραμικρό ψεγάδι εναντίον σας και σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ την εντιμότητά σας αλλά θα έπρεπε εδώ να είναι σήμερα ο Υπουργός Άμυνας» είπε ο κ. Δρίτσας.

Μετά την επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιον Όρος η αριστερά δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, πιο κοντά προς το θείο. Ελπίζουμε να μην πέσουν πάνω σε καμία Κίρκη(εκείνη δεν συγχωρεί πιρουέτες) και πάει στράφι όλη η προσπάθεια σε αυτό το μεγάλο ταξίδι προς την εξουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης