Τέσσερις Βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς, Νίκος Τσούκαλης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, Ασημίνα Ξηροτύρη και Νίκη Φούντα με ερώτησή τους στους αρμόδιους Υπουργούς ζητάνε να έρθει η Λαγκάρντ στη Βουλή. Όχι η ίδια αυτοπροσώπως αλλά το θέμα που εκείνη έφερε στο φως και που αφορά στις αποκαλύψεις που έκανε σχετικά με τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της.

«Καλύτερα να μην λέω πολλά για αυτό το θέμα, γιατί όταν μίλησα στην Ελλάδα για το θέμα των πλουσίων που φοροδιαφεύγουν δέχθηκα απειλές για τη ζωή μου. Χρειάστηκε να αυξηθεί η προσωπική μου ασφάλεια» είχε πει σε συνέντευξή της η Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τέσσερις Βουλευτές διερωτώνται αν μετά τις καταγγελίες έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη του θέματος κι αν είναι όλα αυτά σε γνώση της ελληνικής κυβέρνησης. Επίσης, επιθυμούν να μάθουν αν η κυβέρνηση προτίθεται να ζητήσει τη δικαστική και διοικητική διερεύνηση τη βασιμότητας όσων πρωτοφανών αποκάλυψε η κυρία Λαγκάρντ.

Από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε τόσο στις καταγγελίες Λαγκάρντ, όσο και σε δική του παρόμοια εμπειρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης