Σε «βρασμό» βρίσκεται το υπερδεξιό-υπερσυντηρητικό κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας με τη «ΜΗ ΑΡΣΗ» της ασυλίας του Παύλου Πολάκη. Προφανώς κάποιοι «Καραμανλικοί» και κάποιοι «Κεντρώοι» δεν ακολούθησαν την παρέα του Άδωνι Γεωργιάδη και δεν ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας του Πολάκη. Πυρ και μανία ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε τα προσχήματα.

O υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις, οποία κατάντια, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον δημοσιογράφο Γιάννη Κουρτάκη για την «αστοχία» του να «καταπατήσει» το δικαίωμα «ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το σημερινό, Γιάννη μου, ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες. Σου ζήτω δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός ότι και από δική μου αδράνεια το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε. Δεν θα επαναληφθεί» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης σε tweet του δημοσιογράφου Γιάννη Κουρτάκη.

Το «συγγνώμη» του Άδωνι στον Γιάννη Κουρτάκη σχολιάζει καυστικά ο ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο το μεγάλο ερώτημα που έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στη Νέα Δημοκρατία είναι αν η απουσία των βουλευτών της γαλάζιας παράταξης από την ψηφοφορία έγινε σκόπιμα ή αν οφείλεται στη ραστώνη του καλοκαιριού και στην πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους στο κοινοβούλιο.

ΣΥΡΙΖΑ: «Περαστικά τους…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Αδ. Γεωργιάδη με τη συγγνώμη στον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, αναφέρουν:

«Δεν φτάνει ο κοινοβουλευτικός διασυρμός της ΝΔ με τους μισούς και πλέον βουλευτές της να “καταψηφίζουν” την κομματική γραμμή για άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη, τώρα υπουργός της κυβέρνησης, ο Αδ. Γεωργιάδης, ζητά συγγνώμη από εκδότη γιατί δεν μαντρώθηκαν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος όπως ζήτησε ο εκδότης. Περαστικά τους, στα οικογενειακά τους ας τα βρουν μόνοι τους».

Ο Μαρινάκης κρατά τον ρυθμό, ο Κουρτάκης σφυρίζει και ο Γεωργιάδης, ο υπουργός, χορεύει. Αν μπορούσε ας έκανε κι αλλιώς. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης