Τα 50 χρόνια έγγαμου βίου συμπληρώνει, την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, το τέως βασιλικό ζεύγος της Ελλάδας.

Ο Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία, που παντρεύτηκαν το 1964, θα γιορτάσουν την «αδαμάντινη» επέτειό τους σε δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας, στον Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, σε λόγο που θα εκφωνήσει, θα μιλήσει για τα 50 χρόνια έγγαμου βίου, ενώ η σύζυγός του θα αναφερθεί, απευθυνόμενη στα παιδιά και τα εγγόνια της, στα μυστικά του επιτυχημένου γάμου της. Παράλληλα, θα προβληθούν φωτογραφίες και βίντεο από διάφορες στιγμές της κοινής ζωής τους.

Ανάμεσά στους εκατοντάδες καλεσμένους αναμένεται να είναι πανίσχυροι εφοπλιστές και επιχειρηματίες της χώρας αλλά και από το εξωτερικό.

Όπως αποδεικνύουν τα αποκλειστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε το zougla.gr, πριν από λίγη ώρα, τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας αποχώρησαν από το ξενοδοχείο «Grande Bretagne», που έχουν καταλύσει, προκειμένου να μεταβούν στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου θα δειπνήσει η τέως βασιλική οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παρών θα δώσει και η αδερφή του Κωνσταντίνου, βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, η οποία διαμένει σε σουίτα του ξενοδοχείου Hilton.

Επιμέλεια: Μανώλης Φουσκολαγουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης