Π.Κ.

Ο κ. Νίκος Ταχιάος αιωνίως ερχόταν δεύτερος ή τρίτος, παρά την επιμονή του να διεκδικεί διά της ψήφου αξιώματα στην Πολιτική. Τελικά, έπειτα από σειρά αποτυχιών ανεδείχθη όντως αξιωματούχος, πρόεδρος της «Αττικό Μετρό ΑΕ», αλλά διά… διορισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έσπευσε, λοιπόν, να ευχαριστήσει εκείνους που τον διόρισαν σε συνεννόηση προφανώς με κάποιους μικρόνοες. Ανακοίνωσαν την πρόθεση μετονομασίας των σταθμών Ευαγγελισμός και Αγίου Δημητρίου του υπογείου σιδηροδρόμου. Μελαγχόλησαν οι ψυχές του Παύλου Μπακογιάννη και του Αλέξανδρου Παναγούλη, γιατί αυτές ξέρουν τα των ανθρώπων καμώματα.  

Τελικά, η «ιδέα» απορρίφθηκε. Ο κ. Ταχιάος εκ Θεσσαλονίκης εξετέθη (συνεχώς εκτίθεται αυτός ο άνθρωπος) . Εξετέθη λόγω επιπολαιότητας και το ενεργό σύστημα επικοινωνιακής εκμετάλλευσης πάσης νόσου και πάσης ανοησίας.

Μετά την κυρία Κεραμέως, η οποία έσπευσε (λόγω εδώδιμου επαρχιωτισμού) να αναγνωρίσει την ανύπαρκτη επιστημονική αξία μίας αυθύπαρκτης Barbie, το «καλό παιδί της Θεσσαλονίκης» έσπευσε να εντυπωσιάσει τους «Χαμουτζήδες» αλλά λόγω αστοχίας δέχτηκε αυτογκόλ. Τον είχαν προειδοποιήσει να προσέχει όταν διασχίζει τα Τέμπη προς Νότον αλλά αυτός τον χαβά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης