Δ.Κ

Στο Βήμα ήταν ο Κυριάκος Βελόπουλος και ξεδίπλωνε το σκεπτικό του για τους καθηγητές επικαλούμενος τον Κάιζερ αλλά ο Γιώργος Αμυράς τον διόρθωσε λέγοντας πως το «φέρτε μου τρεις,τέσσερις καθηγητές πανεπιστημίου να διαλύσουν το κράτος» ειπώθηκε από τον Βίσαμαρκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ουσία είναι οι καθηγητές όχι αυτό» διευκρίνισε ο κ. Βελόπουλος ο οποίος νόμισε ότι εκείνη τη στιγμή κάτι πετάχτηκε κι είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Όχι, κυρία Μπακογιάννη δεν λέμε ό,τι θέλουμε, εκτός κι αν εσείς είστε αλάθητοι εσείς και δεν κάνετε λάθη. Φαντάζομαι δεν κάνετε ποτέ λάθος. Να υπενθυμίσω ένα λάθος της κ. Μπακογιάννη, τώρα που με προκαλέσατε ,κυρία Μπακογιάννη ; Να σας πω εγώ ένα λάθος;» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος έτοιμος να αναφέρει το …λάθος.

Όμως η κυρία Μπακογιάννη με ένα νεύμα του ‘δωσε να καταλάβει ότι δεν αναφέρθηκε σε κείνον με αποτέλεσμα ο κ. Βελόπουλος να μην το συνεχίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είδαμε επίθεση φιλίας από τον Κυριάκο Βελόπουλο στο πρόσωπό σας» ρώτησε την κυρία Μπακογιάννη αμέσως μετά στο καφενείο της Βουλής ένας Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ούτε καν ασχολήθηκα μαζί του. Εγώ μιλούσα με τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα και δεν ασχολήθηκα με κείνον» απάντησε η πρώην Υπουργός για την αντιπαράθεση που πήγε να ξεσπάσει κατά λάθος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης