Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, τον τελευταίο καιρό φαίνεται ιδιαίτερα προβληματισμένος και απογοητευμένος σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις, ιδίως με πολιτικά πρόσωπα της Αχαϊας.

Το αρνητικό συμβάν που φαίνεται να εξάντλησε την υπομονή του προέδρου το ΠΑΣΟΚ ήταν η προ ολίγων ημερών διαρροή ηλεκτρονικού μηνύματος, από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ προς τα μέλη της Επιτροπής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το email –  το οποίο υπέγραφε ο Νίκος Μοιραλής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, αλλά και δημοτικός σύμβουλος Πατρέων – ζητούσε από την 15μελή Νομαρχιακή Επιτροπή τη συγκέντρωση του ποσού των 2.500 ευρώ, για την καταβολή ενοικίου σε ακίνητο, όπου θα στεγαζόταν το εκλογικό κέντρο της Πάτρας. Η χρηματική καταβολή μάλιστα ανέφερε το ίδιο μήνυμα θα γινόταν με «μαύρα».

Πρόσφατα λοιπόν, σύμφωνα και με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μετά την ομιλία του στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ο κ. Ανδρουλάκης, πριν αναχωρήσει για την Αθήνα δείπνησε σε ψησταριά στην πλατεία Πυροσβεστείου. Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να συνοδευόταν μόνο με τους εξ Αθηνών συνεργάτες του και τους άνδρες της ασφάλειάς του. Ουδείς τοπικός κομματικός παράγοντας παρακάθησε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Μάλιστα αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν πως οι αστυνομικοί του, ζήτησαν από τους συναδέλφους τους στην Ασφάλεια Πατρών να μην πλησιάσουν. Το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό και από τους πελάτες του καταστήματος οι οποίοι τον χαιρέτησαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τις 21η Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά βεβαιότητας ωστόσο και όπως υποστηρίζουν πολιτικοί αναλυτές, ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τις εκλογές πρόκειται να επεξεργαστεί εισηγήσεις που έχει δεχθεί για τον ρόλο και τις δράσεις κομματικών της περιοχής.

Πληροφορίες: pelop.gr, gnomip.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης