To δημοσίευμαΣε διάψευση του δημοσίευματος της εφ. Real News, που αφορούσε «ειδύλλιο» του Γιάννη Κεφαλογιάννη, με την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, προχώρησε ο ίδιος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρόσφατο διαζύγιο της εκπροσώπου της ΝΔ με τον σύζυγό της συνδέεται άμεσα με την διάλυση του αρραβώνα του βουλευτή Ρεθύμνου, ο οποίος είναι ο νεότερος ηλικιακά βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντηση του Γιάννη Κεφαλογιάννη:

«Με αφορμή το σημερινό ψευδές και μυθιστορηματικό δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, έχω να δηλώσω τα εξής: η συμμετοχή μου στον πολιτικό στίβο δεν δίδει σε κανέναν το δικαίωμα να πλάθει και να διαδίδει ιστορίες, αποκύημα κάποιου ευφάνταστου νου. Πόσω δε μάλλον όταν δεν έχω δώσει την παραμικρή αφορμή τόσο στη δημόσια όσο και στην προσωπική μου ζωή. Δυστυχώς η κρίση των αξιών της εποχής μας έχει οδηγήσει στην αντικατάσταση της πολιτικής από την παραπολιτική και της δημοσιογραφίας απο τον κιτρινισμό. Με την πεποίθηση ότι και οι ίδιοι οι μυθιστορηματογράφοι θα αντιληφθούν το λάθος τους και θα επανορθώσουν, τους διαβεβαιώνω ότι δεν σκοπεύω να αποδείξω οτι δεν ειμαι ελέφαντας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης