Το ονοματεπώνυμό της είναι Αφροδίτη Λατινοπούλου, είναι 30 ετών και αποτελεί ανερχόμενο στέλεχος στους μηχανισμούς του κυβερνώντος κόμματος· διόλου τυχαία συμπεριλήφθηκε το 2017 στα ψηφοδέλτια της «Νέας Δημοκρατίας» στην Α΄ Θεσσαλονίκης, αν και δεν κατέφερε εν τέλει να εκλεγεί. 

Έκτοτε η ευειδής νεαρά επιδιώκει παντί τρόπω να βρίσκεται στο προσκήνιο, ακόμη κι αν -προκειμένου να αποσπάσει τη Δημόσια Προσοχή- παρακάμπτει τις νομικές σπουδές της και προβαίνει σε αναρτήσεις που ξεχειλίζουν μηνυσιμότητα· όπως το ανεκδιήγητο σχόλιο που ανέβασε στο «Twitter» στις 13 Ιουνίου τού 2020, όταν εξετόξευε παντελώς αστήρικτα υπονοούμενα για τον Δημήτρη Παπαδημούλη και οδηγούσε τον ευρωβουλευτή του «ΣΥ.ΡΙΖ.Α.» να καταθέσει αγωγή εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, καθώς φαίνεται η αΝαΔυομένη Αφροδίτη, δεν ορρωδεί προ ουδενός και δεν έχει τον παραμικρό δισταγμό να διεκδικήσει το γουρχολικό δικαίωμα στη 15λεπτη δημοσιότητα, ασεβώντας ακόμα και προς την ανθρώπινη ζωή. Έτσι, επ’ αφορμή της απεργίας πείνας και δίψας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ανήρτησε το ακόλουθο αήθες tweet: 

Το ερώτημα που προκύπτει και το σοβαρό θέμα που ανακύπτει, προφανώς δεν μπορούν να απαντηθούν από την ίδια την κυρία Λατινοπούλου, η οποία καθίσταται σαφές ότι εμπίπτει στη ρήση «Δεν γνωρίζει η δεξιά μου, τι ποιεί η ακροδεξιά μου.».

Η απάντηση επιβάλλεται να δοθεί -και μάλιστα, αμέσως- από τον πρόεδρο της «Νέας Δημοκρατίας», Κυριάκο Μητσοτάκη. 
Ποια είναι, λοιπόν, η θέση του πρωθυπουργού της χώρας, προς τις ανεκδιήγητες -και βγαλμένες από σκοτεινές εποχές- αντιλήψεις που διατυπώνει η πολιτεύτριά του; 
Θα τη στηλιτεύσει δεόντως και παραδειγματικώς ή θα την καλύψει διά της σιωπής του; 
Αναμένουμε την απάντηση…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιώργος Μιχάλακας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης