Ανταπόκριση: Μπάμπης Πετράκης

Εκδήλωση για την ενίσχυση του πολιτιστικού Κέντρου της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης που στεγάζεται στο νέο κοινοτικό κτίριο 15 ορόφων, διοργανώνει η Πνευματική Εστία Ελληνίδων Μελβούρνης, την Κυριακή 26 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το κονσέρτο «Μουσική Οδύσσεια» με ντόπιους καλλιτέχνες, που θα λάβει χώρα στις 3.00μμ, στο Manningham Function Centre, που βρίσκεται στη διεύθυνση 699 Doncaster Rd, στο Ντοκάστερ.

Όπως είναι γνωστό, η Πνευματική Εστία είναι μία από τις μεγαλύτερες γυναικείες οργανώσεις στη Μελβούρνη και φέτος συμπληρώνει 36 χρόνια λειτουργίας.

«Η Εστία είναι από τις παλαιότερες γυναικείες οργανώσεις Ελληνίδων στην Αυστραλία και ένας από τους κύριους στόχους της είναι η προώθηση της ελληνικής κουλτούρας,» λέει η αντιπρόεδρος της οργάνωσης κ. Πατρίσια Δρίβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ως Ελληνίδες εκτιμούμε το έργο της Κοινότητας και ιδιαίτερα την πρωτοβουλία της για τη δημιουργία του Ελληνικού Κέντρου Σύγχρονου Πολιτισμού που στεγάζεται στο νέο κοινοτικό κτίριο,» λέει.

«Στο παρελθόν διοργανώσαμε πολλές επιτυχημένες εκδηλώσεις για παρόμοιους σκοπούς. Έτσι αποφασίσαμε και εμείς να βοηθήσουμε την Κοινότητα, διοργανώνοντας ένα κονσέρτο με ντόπιους καλλιτέχνες. Η Κοινότητα μας συμπαραστέκεται πάντα, προσφέροντας και το χώρο της αφιλοκερδώς για διάφορες εκδηλώσεις, όπως έχει κάνει με τόσους πολλούς άλλους συλλόγους και τώρα είναι η σειρά μας να το ανταποδώσουμε και να την βοηθήσουμε και εμείς.

«Αισθανόμαστε υπερήφανες για την Κοινότητα και το Πολιτιστικό Κέντρο. Για τούτο καλούμε κάθε οργανισμό και κάθε συμπάροικο να ενισχύσει με τον τρόπο του την προσπάθεια της Κοινότητας. Το πολιτιστικό Κέντρο ανήκει σε όλη την παροικία και σε όλους τους Έλληνες.»

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινότητας κ. Κώστας Μάρκος, χαρακτήρισε την πρωτοβουλία της Πνευματικής Εστίας ως αντιπροσωπευτική του κλίματος ενότητας και αλληλεγγύης που επικρατεί στην παροικία μας.

«Ευχαριστούμε την Εστία για την πρωτοβουλία της και την απόφασή της να βοηθήσει το Πολιτιστικό Κέντρο και την Κοινότητα, καθώς και όλους τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο κονσέρτο, το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα στεφθεί με επιτυχία,» δήλωσε. «Καλούμε όλους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και με τον τρόπο αυτό να απολαύσουν αφενός τους καλλιτέχνες μας και αφετέρου να ενισχύσουν μια προσπάθεια που είναι για το καλό όλων.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης