Τα κεντρικά γραφεία του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας, στο προάστιο Newtown του Σίδνεϊ, επισκέφθηκε την Πέμπτη, 21 Μαΐου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος.

Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε εγκάρδια με τον Διευθυντή, κ. Στέλιο Μαγδαλόπουλο, με τα στελέχη και με το προσωπικό του Κέντρου, και απηύθυνε σε όλους θερμές ευχαριστίες για την αφοσίωση την οποία επιδεικνύουν κατά την εκτέλεση του θεάρεστου έργου τους. «Πραγματικά, το να βρεις ανθρώπους που να πιστεύουν σε αυτό που κάνουν και να το κάνουν με την καρδιά τους, είναι κάτι όχι εύκολο», τόνισε, μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προσφοράς του Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, δηλώνοντάς τους χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι πολύ ευλογημένος και τυχερός που σας έχω. Και επίσης αισθάνομαι πολύ ασφαλής, γιατί ξέρω ότι το έργο που κάνετε, το κάνετε σωστά».

Τέλος, ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Μακάριος διαβεβαίωσε τα στελέχη και το προσωπικό του Κέντρου ότι είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους, ενώ τους ευχήθηκε να έχουν την ευλογία του Θεού και τους παρότρυνε να συνεχίσουν να εργάζονται με την ίδια ζέση, για ακόμα μεγαλύτερη προσφορά προς του ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης