Μία ενδιαφέρουσα πρόταση που θα «σώσει» σε σημαντικό βαθμό τον τουρισμό στη χώρα προσφέρει δωρεάν στην Ελλάδα ο ομογενής επιχειρηματίας Τομ Χριστοδούλου. Το Hellenic Daily News συνομίλησε μαζί του γύρω από την επιτυχημένη πλατφόρμα «BeachDibs», μέσω της οποίας εδώ και τέσσερα χρόνια ο τουρίστας μπορεί να κάνει κράτηση ξαπλώστρας σε παραλίες στα νησιά των Κυκλάδων.

«Εμείς μπορούμε μέσα σε μία εβδομάδα να την αναδιαμορφώσουμε και να εντάξουμε σε αυτή όλα τα αναγκαία χαρακτηριστικά για τον κορωνοϊό, ώστε όλοι να είναι προστατευμένοι και να γνωρίζουν ότι στην παραλία που θέλουν να επισκεφθούν τηρούνται όλα τα μέτρα» επισημαίνει στο HDN ο Τομ Χριστοδούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και προσθέτει: «Τώρα δεν είναι ο καιρός να βγάλουμε χρήματα, τώρα είναι ο καιρός ο καθένας από εμάς να βοηθήσει όπως μπορεί την πατρίδα μας να σταθεί στα πόδια της και να το ξεπεράσει όλο αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όποιος ενδιαφέρεται και όποια επιχείρηση θεωρεί ότι της είναι χρήσιμη η εφαρμογή μας πολύ ευχαρίστως να τη διαθέσουμε δωρεάν. Αν κάνουμε κάτι, πρέπει να γίνει άμεσα ώστε ο τουρίστας να ξέρει -εκτός του ότι η Ελλάδα διαχειρίστηκε άψογα την πανδημία του κορωνοϊού- ότι στη χώρα μας μπορεί να έρθει το καλοκαίρι να κάνει με απόλυτη ασφάλεια το μπάνιο του και να απολαύσει τον ήλιο χωρίς να φοβάται».

Μάλιστα, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας έχει ήδη κάνει επαφές με την ελληνική κυβέρνηση. «Μιλήσαμε με τον υπουργό Τουρισμού, τον κ. Χάρη Θεοχάρη. Σε μία σύντομη τηλεφωνική μας επικοινωνία βρήκε ενδιαφέρουσα την ιδέα μας και το αφήσαμε ανοιχτό να συνεργαστούμε. Όμως, όποιος επιχειρηματίας θέλει στην Ελλάδα να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή μας είμαστε ανοιχτοί να του τη δώσουμε δωρεάν. Πιστεύω όλοι μας, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, πρέπει ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον για το καλό της πατρίδας μας» λέει σχετικά.

Δείτε τη συνέντευξη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Τα οφέλη του «BeachDibs»

 

Το «BeachDibs» είναι ένα διαδικτυακό σύστημα κρατήσεων, ιδιαίτερα αποτελεσματικό μέσο για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Προσφέρει:

Ασφαλέστερο περιβάλλον

· Χωρίς υπερπληθυσμό

· Χωρίς αναμονή

· Λιγότερη αλληλεπίδραση με υπαλλήλους και άλλους πελάτες μέσω διαδικτυακής πληρωμής

· Δυνατότητα παροχής πληροφοριών παρακολούθησης επαφών, το οποίο σημαίνει ότι εφόσον κάποιος βρεθεί θετικός στον ιό μπορεί εύκολα να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών του.

Έλεγχος

-Η χωρητικότητα της παραλίας θα είναι ορατή τόσο στον διαχειριστή της παραλίας όσο και στο κοινό σε πραγματικό χρόνο.

-Μετρήσεις κράτησης και ακύρωσης σε πραγματικό χρόνο.

Μεγιστοποιημένη επισκεψιμότητα

-Οι τουρίστες θα αγκαλιάσουν μια πλατφόρμα που αυξάνει την ασφάλειά τους ενώ ταξιδεύουν. Είναι εύκολη στη χρήση και προσβάσιμη σε όλους από ένα smartphone.

-Προσφέρει ευαισθητοποίηση και δημοσιότητα στα μέτρα που λαμβάνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των επισκεπτών τους σε σύγκριση με άλλες χώρες.

Εξυπηρέτηση πελατών

-Καθώς γεμίζουν οι παραλίες, η υπηρεσία αυτή θα δίνει στους τουρίστες πληροφορίες για τις παραλίες που έχουν διαθεσιμότητα.

-Οι τουρίστες μπορούν να δουν εικόνες, βίντεο κ.λπ. σε εικονικά προφίλ για να επιλέξουν και να βρουν ένα προσβάσιμο σημείο στην παραλία της επιλογής τους. Εξαλείφει την περιττή κίνηση μεταξύ των εγκαταστάσεων.

Βελτιστοποίηση εσόδων

-Η διαχείριση του κόσμου κάθε παραλίας με ασφάλεια θα είναι κρίσιμη για τη βελτιστοποίηση των εσόδων για όλους τους επιχειρηματίες. Η διαθεσιμότητα θα επιτρέπει στους επιχειρηματίες να γεμίζουν τις ξαπλώστρες τους πιο αποτελεσματικά, μεγιστοποιώντας τα έσοδά τους.

Εκτέλεση

-Η τοποθέτηση στον ιστότοπο είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει γρήγορα.

-Υπάρχει αποδεδειγμένο ιστορικό και ικανότητα εκτέλεσης αυτής της στρατηγικής.

-Η πλατφόρμα είναι έτοιμη και μπορεί να κλιμακωθεί σε οποιοδήποτε μέγεθος.

Πηγή: hellenicdailynewsny.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης