Mία νέα σειρά γευμάτων, για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, δημιούργησε ο Μπάρμπα Στάθης.

Υπό τις τις οδηγίες της Πολυξένης Κουτκιά-Μυλωνάκη ενδοκρινολόγου, Διευθύντριας τμήματος διαιτολογίας Νοσοκομείου Υγεία, τα γεύματα Γεύση & Υγεία αναπτύχθηκαν βάσει των οδηγιών της Αμερικανικής Διαβητολογικής εταιρείας με γνώμονα την υγιεινή διατροφή των καταναλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φτιαγμένα με τον σωστό συνδυασμό πρωτεϊνών, σύνθετων υδατανθράκων και μη κορεσμένων λιπών, τα γεύματα Γεύση & Υγεία είναι υψηλής διατροφικής αξίας και αποτελούν την τέλεια επιλογή για μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες ώστε να αργεί η απορρόφηση γλυκόζης που επηρεάζει το μεταγευματικό σάκχαρο. Επιπλέον, η χαμηλή περιεκτικότητά τους σε σάκχαρα και σε αλάτι, τα καθιστά κατάλληλα για άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη ή υπέρταση, πάντα με την κατάλληλη καθοδήγηση και σύμφωνη γνώμη ειδικού ιατρού ή διατροφολόγου.

Η ποικιλία γεύσεων της σειράς Γεύση & Υγεία είναι επιλεγμένη από την ελληνική, παραδοσιακή κουζίνα, το Μπριάμ, οι Μπάμιες λαδερές με κοτόπουλο και τα Φασολάκια λαδερά με λιαστή ντομάτα & πατάτα είναι κλασικές επιλογές, ενώ η σειρά συμπληρώνεται με πιο ξεχωριστές γεύσεις, όπως Πέννες ολικής άλεσης με σπανάκι & ανθότυρο και Σολομό με ψητά λαχανικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα γεύματα περιέχουν εγγυημένα λαχανικά Μπάρμπα Στάθης, είναι μαγειρεμένα με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και είναι χωρίς συντηρητικά. Δεν χρειάζονται καμία προεργασία ή προσθήκη υλικού, είναι έτοιμα σε 4’ σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε 20’ σε συμβατικό φούρνο. Ψήστε τα, απευθείας από το ψυγείο και απολαύστε τα στο σπίτι ή και στο γραφείο!

Ακολουθήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, εύκολα και γρήγορα, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στη γεύση. Μπορείτε…

*Θα τα βρείτε στα ψυγεία σε επιλεγμένα super market και σημεία πώλησης



Μάθετε περισσότερα στο barbastathis.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης