Στην Ιστορία έχει καταγραφεί σαν το πρώτο παιχνίδι όπου οι δυο αντίπαλοι είχαν προσυμφωνήσει το αποτέλεσμα. Είναι έτσι; Αποκλείεται. Απίθανο η Ιστορία να γνωρίζει όλες τις βρομοδουλειές. Τι θα πει Ιστορία; Αυτό που θα της πουν. Υπάρχουν, όμως, και γεγονότα που δεν θα της πουν ποτέ. Που δεν θα τα μάθει ποτέ η κυρία Ιστορία.

Τέλος πάντων, σύμφωνα με τα κιτάπια της… Ιστορίας, το πρώτο στημένο ματς έγινε το 1915, σαν σήμερα 2 Απριλίου, Μεγάλη Παρασκευή. Ο Χριστός σταυρώνεται και κάποιοι παίκτες… σταύρωσαν και διασταύρωσαν τα συμφέροντα των ομάδων τους, αλλά και τα προσωπικά τους για να κονομήσουν στο στοίχημα. Η συμφωνία κλείστηκε σε συνάντηση σε παμπ. Τα είπαν, τα βρήκαν και αφού ήπιαν τα ποτά τους έδωσαν τα χέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λίβερπουλ ήταν αδιάφορη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποβιβαζόταν αν δεν κέρδιζε. Το deal ήταν να λήξει 2-0 υπέρ της United, και σ’ ένα τέτοιο αποτέλεσμα οι μπουκ έδιναν απόδοση 7-1. Έτσι πράγματι έληξε το ματς, με συνέπεια να γλιτώσει η Manchester και να υποβιβαστεί η Chelsea…

Ποιος υποβιβασμός, όμως, όταν λόγω του Α΄ παγκοσμίου πολέμου το πρωτάθλημα διεκόπη και ξανάρχισε το 1919. Για το σικέ αποτέλεσμα δεν τιμωρήθηκαν με υποβιβασμό τα δυο κλαμπ, όπως αναμενόταν, αλλά μόνο ποδοσφαιριστές των ομάδων.

…………………………………………………………………..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρεμάλι ο άσωτος υιός του προέδρου, αλλά μπράβο του που ξέφυγε από τα ναρκωτικά, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης