Τι δουλειά έχει ένας Ισπανός στην Πολωνία; Χαζή ερώτηση. Όταν είναι ποδοσφαιριστής θα αλλάξει χώρα, θα πάει να εργαστεί και στου διαόλου την πατρίδα, αρκεί να υπογράψει συμβόλαιο ότι θα κερδίζει περισσότερα χρήματα. Σήμερα εδώ, αύριο εκεί και μεθαύριο παρακεί.

Η δουλειά του ποδοσφαιριστή δεν είναι να υπηρετεί τον άγνωστο του θεατή στην κερκίδα, οπαδό της ομάδας, αλλά να ασκεί το επάγγελμα του. Τίμια και καθαρά. Να είναι περιζήτητος. Με στόχο στην επόμενη ομάδα του να βγάζει μεγαλύτερο μεροκάματο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καλοκαίρι του 2018 ήρθε στον Άρη Θεσσαλονίκης από ομάδα της Κρακοβίας, την Βίσλα, ο 31χρονος Ισπανός στόπερ Φρανσίσκο Βέλεθ. Μετά από δυο πρωταθλήματα, το καλοκαίρι του 2020, έκανε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Γιατί; Είπαμε! Επειδή οι αποδοχές του θα ήταν υψηλώτερες. Γιατί άλλο; 

Τρία χρόνια συμβόλαιο έκανε με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Βέλεθ. Κανένα πρόβλημα στη μετακίνηση του αν η πρόταση άλλου μαγαζιού ικανοποιεί το μαγαζί του Αλαφούζου. Η πρόταση για τον Ισπανό έσκασε από την Αλ Φατέχ. Τι δουλειά έχει στην Σαουδική Αραβία ο Βέλεθ; Τι δουλειά έχει στην Αλ Φατέχ ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης. Να δουλέψουν. Ο ένας ποδοσφαιριστής, ο άλλος προπονητής.

………………………………………………………..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ποια η κατηγορία για… βιασμό γυναικών σε βάρος της Ελληνίδας υπουργού  στην κυβέρνηση της Γαλλίας, διάβασε apodytiriakias.gr

https://www.apodytiriakias.gr/koinonika/2022/06/25/katigoreitai-gia-viasmo-gunaikon-i-upourgina-hrusoula.aspx

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης