Απευθύνομαι στους αρσενικούς, όλων των ηλικιών! Ναι, επειδή ακόμα και οι 50αρηδες, 60αρηδες, ακόμα και οι έμπειροι, και οι πιο περπατημένοι της ζωής, δεν ξέρουν τι ακριβώς πράμα είναι η γυναίκα. Και είναι βέβαιο πως δεν πρόκειται να λυθεί και στις επόμενες γενεές το «Μυστήριο» που λέγεται Γυναίκα.

Κύριοι, φθάσαμε μέχρι εδώ. Οι γυναίκες να λένε σήμερα «Δεν υπάρχουν άνδρες…». Όχι όλες, βέβαια. Όχι η κάθε γυναίκα, βέβαια. Ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες πολλές, πολύ περισσότερες από ποτέ γυναίκες προχώρησαν στην εν λόγω… ανακάλυψη. Ένοιωσαν στο πετσί τους την πληροφορία ότι «Δεν υπάρχουν άνδρες αληθινοί…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απευθύνομαι, λοιπόν, στους άνδρες και κάνω την απλούστατη, συνάμα και τόσο ζόρικη ερώτηση! Πώς, συγκεκριμένα, θέλουν την γυναίκα. Τι περιμένουν απ’ αυτήν, στο κρεβάτι και όχι. Σε τι ακριβώς την έχουν ανάγκη.

Πολύ δύσκολα τα ερωτήματα, επειδή κάποιοι πιθανόν δεν τα έχουν βάλεις κάτω. Άσε τι σόι πράμα είναι η άλλη, ο ίδιος τι είναι, ποιος θέλει να είναι στο νταραβέρι του με την γυναίκα. Που δεν είναι απλά μια γυναίκα, αλλά η αιώνια γυναίκα. Επειδή έτσι κτίστηκε. Καμία σχέση με το ψυχισμό του άνδρα, πέρα από τη βασική διαφορά που έχουν τα δυο φύλα στο σώμα.

Έχεις ανάγκη να την ερωτευθείς. Η ερώτηση. Να σ’ ερωτευθεί. Άλλη ερώτηση. Η γυναίκα που δεν είναι μόνον η ερωμένη, αλλά και η σύζυγος, η σύντροφος, η μητέρα. Ξεκαθάρισε τη θέση σου, κύριε. Με τον εαυτό σου ξεκαθάρισε το. Την θέλεις μόνον για συνουσία; Την χρειάζεσαι και για ηθική στήριξη. Να ‘ναι φίλη σου. Μήπως σε σένα είναι αρκετό μονάχα να την κατακτήσεις, και γιατί αυτό. Την θέλεις να αισθάνεται κατακτημένη, δεύτερη, αχρείαστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είπαμε. Σήμερα η κυρία, 20χρονη και 30χρονη, δεν νοιώθει ολοκληρωμένη με το γάμο, με το σπέρμα του, επειδή θα την ”αποκαταστήσει”. Ούτε ικανοποιημένη επειδή την έκανε μαμά, όπως την γιαγιά της, την προγιαγιά της.

Μιλάνε οι πίτουρες της πολιτικής για αλλαγές, τομές, ρήξεις, επαναστάσεις και του πωπού τα εννιάμερα. Στις κοινωνίες η μεγάλη αλλαγή, η γκραν σουξέ επανάσταση έγινε από την μεταπολεμική γυναίκα. Στο αιδοίο της ο γάμος! Κι αν παντρευτεί δεν το ‘χει τόσο… απαγορευμένο να χωρίσει. Επειδή αισθάνεται πλέον δυνατή, αυτόνομη, ανεξάρτητη, τα καταφέρνει μόνη της, δεν έχει ανάγκη τον άνδρα. Επειδή ο γκόμενος, ο σύντροφος, ο σύζυγος δεν καλύπτει τις απαιτήσεις της, όχι τόσο τις οικονομικές, όσο τις αποκαλούμενες υπαρξιακές.

Γι’ αυτό το κορίτσι, στα 30 και στα 40 της, φεύγει από τη σχέση, και από το γάμο. Επειδή «Δεν υπάρχουν άνδρες…». Αληθινοί άνδρες. Μπααααα!

Δεν κατάλαβα. Γιατί, μήπως υπάρχουν γυναίκες; Αληθινές γυναίκες. Όπως τις θέλουν οι άνδρες. 

Ήρθε η ώρα της μεγάλης αλήθειας. Ανοησίες είναι όλες οι ερωτήσεις που έβαλα στο γραφτό. Ανοησίες είναι όποιες απαντήσεις δώσεις. Αυτό που μόνο έχει σημασία είναι η σεξουαλική πράξη. Αν την κάνετε μαγικά, οι διαφορές στο ζευγάρι πάνε περίπατο. Οι κάθε διαφορές.

Δεν γίνεται ποτέ των ποτών δύο διαφορετικά άτομα να μην έχουν διαφορές. Να συμφωνούν στα πάντα. Πολύ περισσότερο δύο διαφορετικά γεννήματα, δύο πλάσματα του ιδίου είδους, του ανθρώπινου, όμως που η διαφορετικότητα της φύσης τους είναι η μέρα με τη νύχτα.

Λοιπόν. Σεξουαλική επαφή και άγιος ο Θεός. Αυτό είναι. Το καλό σεξουαλικό κρεβατικό συναπάντημα κάνει στην άκρη το όποιο πρόβλημα. Την κάθε διαφορά. Εγώ το βλέπω έτσι, εκείνη αλλοιώς. Όπως και να το βλέπεις, όπως και να το βλέπει εκείνη, τις διαφορές τις λύνουν επιτόπου τα γεννητικά σας όργανα. Καλό βόλι.

……………………………………

Στην ποδοσφαιρική εξέδρα οι γυναίκες βγάζουν τη σεξουαλικότητα τους, διάβασε apodytiriakias.gr

ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ… | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης