Στην καλύτερη αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό είναι… πειραματισμός. Από κάθε άποψη. Και γιατί ο μεγαλομέτοχος αποφάσισε να απολύσει τον προπονητή Δώνη, με τον οποίον η ομάδα είχε μπει σε πολύ καλό δρόμο. Και γιατί επέλεξε έναν άπειρο αντικαταστάτη, ο οποίος δεν έχει καν ιδέα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Τις… ιδιαιτερότητές του και τις αντίπαλες ομάδες.

Πέρα απ’ αυτά. Τι σόι προπονητική δουλειά να κάνει ο Ισπανός Ντάνι Πογιάτος όταν ο φουκαράς είναι υποχρεωμένος να αποφασίσει για ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν γνωρίζει ούτε από φωτογραφία. Ποιους να κρατήσει, ποιους να διώξει, ποιους να δανείσει σε ομάδες και σε ποιες, ποιους να αποκτήσει. Τέτοιος πρωτοφανής… πειραματισμός ενόψει της νέας σεζόν ταιριάζει μόνο σε ομάδες χαμηλών κατηγοριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν ακόμη αναλάβει ο… υπεύθυνος προπονητής, ο εν λόγω Πογιάτος, ερήμην του στον Παναθηναϊκό δεν έχασαν χρόνο και προχώρησαν σε κινήσεις. Βασικοί ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν ήδη και έχουν αποκτηθεί άλλοι. Υπόψη ότι είναι μετρημένες στα δάκτυλα οι μέρες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ισπανός αντι-Δώνης για να προετοιμάσει την ομάδα ενόψει του προσεχούς πρωταθλήματος. Κανένα πρόβλημα, όμως!

Καθαρίζει την μπουγάδα ο «τεχνικός διευθυντής» Τσάβι Ρόκα, ο οποίος τα ετοίμασε όλα και τα δουλεύει όλα στο πιάτο του 46χρονου Πογιάτος. Εδώ που τα λέμε ο νέος προπονητής χρειάζεται… βοήθεια, διότι ποτέ δεν εργάστηκε σε ομάδα, η ειδικότητά του είναι στα φυτώρια, στις μικρές ηλικίες. Ο «τεχνικός διευθυντής» Τσάβι Ρόκα έχει μάτι, όμως. Εκτίμησε πως αδικούνταν στις ακαδημίες και στα τμήματα υποδομών ο Πογιάτος, γι’ αυτό τον έφερε στον Παναθηναϊκό.

Συμπέρασμα. Τι διάολο σοβαρό λόγο να είχε ο Αλαφούζος για να σουτάρει τον Δώνη; Λέτε να το μάθουμε ποτέ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

……………………………………

Ο Μαρινάκης είναι και ιδιοκτήτης του πρωταθλήματος, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης