Γιατί μια ομάδα κάνει μεταγραφές; Ασφαλώς για ενισχυθεί. Και να καλύψει τα κενά της. Όταν ο Ολυμπιακός κάνει τόσες πολλές μεταγραφές, τότε σκέπτεται κανείς πως ο πρωταθλητής πάσχει αγωνιστικά! Τι άλλο να σκεφτεί; Εκτός κι αν ο Μαρινάκης, αυτός που αποφασίζει, επιδιώκει να… προβληματίζεται. Να μη ξέρει ποιον να πρωτοδιώξει. 

Εκεί έφτασε το έργο στον Ολυμπιακό, που βέβαια δεν μπορεί να κρατήσει 40 και 50 παίκτες. Τι να τους κάνει; Να, γιατί στον Ολυμπιακό γίνεται το φορτώνω και ξεφορτώνω παίκτες. Έρχονται και φεύγουν πριν ακόμα παίξουν! Τι κόλπο είναι αυτό; 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ύστερα είναι και το άλλο το ανορθόδοξο. Μπήκε για τα καλά ο Σεπτέμβρης κι ακόμα στον Ολυμπιακό έρχονται παίκτες. Το σωστό είναι ο προπονητής, πολύ περισσότερο ο αξιόπιστος και όχι ο στην πραγματικότητα υπό δοκιμή, να έχει στη διάθεση του όλο το ρόστερ πριν ξεκινήσει η προετοιμασία εν όψει της νέας σαιζόν. 

Ο φουκαράς Κάρλος Κορμπεράν, αν δεχθούμε ότι είναι μια σίγουρη επιλογή κι όχι μια ζαριά του μεγαλομετόχου, τι να πρωτοκάνει; Με ποδοσφαιριστές που ο ίδιος δεν επιλέγει και είναι υποχρεωμένος να δουλέψει μαζί τους. Να αγνοήσει μεταγραφές πανάκριβες ή παίκτες με βαρύ βιογραφικό που τους απέκτησε ο πρόεδρος και μ’ αυτούς έκανε ήδη τις δημόσιες σχέσεις του με τον οπαδικό κόσμο της ομάδας;

Και ποιος ο λόγος για τις πρωτοσέλιδες μεταγραφές του Ολυμπιακού, όταν η ομάδα δείχνει ξεκάθαρα στο γήπεδο πως πάει πίσω. Όχι μπροστά. Τεσσάρα από κάποια Μακαμπί Χαϊφά και τριάρα χθες από μια γερμανική ομάδα. Μη λησμονούμε: Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη έχει να παρουσιάσει επιτυχίες, νίκες εντός και εκτός σε βάρος κλαμπ μεγαλύτερου μεγέθους της Μακαμπί και της Φράιμπουργκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κρίσιμο το ερώτημα. Γιατί κάνει μεταγραφές με ονόματα ο Μαρινάκης; Για να παίξουν οι Μαρσέλο, Χάμες και σία ενάντια του Λεβαδειακού και του Παναιτωλικού; Να σιγουρέψει τη νίκη της ομάδας κόντρα στον Αστέρα και τον Βόλο. Να διεκδικήσει την… τρίτη θέση στον όμιλο του γιουροπα; Με την ομάδα που αποκλείστηκε από το τσάμπιονς ληγκ και τις εμφανίσεις στο γιουρόπα ο Ολυμπιακός διεκδικεί με αξιώσεις την τέταρτη θέση. Αν ο όμιλος είχε πέντε ομάδες, τότε ο Ολυμπιακός θα κυνηγούσε χωρίς αντίπαλο την πέμπτη θέση.

Δεν βλεπόταν χθες ο Ολυμπιακός. Ανίκανος να περάσει τη σέντρα. Η γερμανική ομάδα άνετα, εύκολα, έμπαινε στα καρέ των γηπεδούχων και απειλούσε το συνονθύλευμα με τις ερυθρόλευκες φανέλες. Δεν έγινε 4 – 0 το 3 – 0 διότι η Φράιμπουργκ δεν αποζητούσε μεγαλύτερο σκορ.

 

…………………………………

Στον Ολυμπιακό αυτή η μεταγραφή δεν θα γίνει ποτέ…, διάβασε apodytiriakias.gr 

https://apodytiriakias.gr/athlitika/2022/09/15/ston-olumpiako-auti-i-metagrafi-den-tha-ginei-pote!.aspx

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης