Δεν μου άρεσε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα με το Ιωνικάκη που έκανε πολύ ρωμαλέα εμφάνιση στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία. Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα δεν λένε την αλήθεια. Τα πρωτοσέλιδα απευθύνονται σ’ ένα συγκεκριμένο και πολύ περιορισμενο κοσμάκη που θέλει να δουλευτεί. Η ΑΕΚ κέρδισε 3-0, με τι μούτρα να σκάσει πρωτοσέλιδο, που περιμένει να αγοραστεί από οπαδό, να παίξει εκτός… κλίματος;

Τι δεν μ’ άρεσε στην ΑΕΚ; Δεν έχει ρυθμό στο παιχνίδι της. Και επειδή μιλάμε ελληνικά να διευκρινίσουμε ότι η λέξη ρυθμός προέρχεται από το ρήμα ρέω, δηλαδή ο ρυθμός προϋποθέτει κίνηση. Και κίνηση στο ποδόσφαιρο σημαίνει ανάπτυξη, όχι οριζόντιο ποδόσφαιρο ή παίζω με την όπισθεν, όπως η ΑΕΚ του άλφα ημιχρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επτά στους ένδεκα της ΑΕΚ που εμφανίστηκαν κόντρα στον Ιωνικό ήταν μεταγραφές. Η απόλυτη δικαιολογία (;). Νέα πρόσωπα στην ομάδα, ετερόκλητα στοιχεία που για να κρίνουμε τη δουλειά τους και τον προπονητή θα χρειαστεί να δώσουν ακόμα 2-3 παιχνίδια.

Ο Αραούχο (φώτο). Τι ακριβώς συμβαίνει με το εν λόγω παικταρά που συχνά δίνει ρειστάλ στα πρωτοσέλιδα; Για ποιο λόγο ακριβώς ήρθε, έφυγε, ξανάρθε; Γιατί τον έφεραν, και τον ξανάφεραν; Τον βλέπεις, και με νέα κόμμωση, παρακαλώ, και δικαιολογημένα αναρωτιέσαι. Παίζει στην ΑΕΚ ή έχει γίνει κάποιο λάθος και του έδωσαν φανέλα. Έχει δελτίο στην ΑΕΚ κι αν ναι αυτοί που το αποφάσισαν είναι υπόλογοι. Τουλάχιστον να εξηγήσουν στον κόσμο τι ακριβώς συμβαίνει.

Μήπως κατηγορούμενος είναι εκείνος ο κόσμος της ΑΕΚ που ήθελε σαν τρελός τον Αρα- ωχ- ο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

…………………………

Τα τρία γεροντάκια του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δώσουν αήττητο πρωτάθλημα, διάβασε apodytiriakias.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης