Χίτλερ. Το όνομα παραπέμπει κατ’ ευθείαν σε εφιάλτη. Στην καταστροφή. Το τέρας με τα πιο υψηλά ιδεώδη και στο όνομα της ανθρωπότητας, όπως αυτός την οραματιζόταν, αιματοκύλησε τον κόσμο. Ασφαλώς και δεν ήταν τυχαίο πρόσωπο, ”αδικείται” από την Ιστορία αν χαρακτηριστεί ”άτομο της εποχής του”. Ότι, δηλαδή, ανέβηκε υψηλά, στην κορυφή, κατέστη ηγέτης λαϊκός κι έφθασε να απειλεί τον κόσμο ολόκληρο, διότι τον ευνόησαν οι περιστάσεις.

Ο Χίτλερ ήταν διάβολος. Γέννημα του σατανά. Ικανός. Επίμονος. Αδίστακτος. Διεστραμμένος. Άρρωστη ψυχή. Μέγας ηγέτης. Λαοπλάνος άπαικτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει ακτινογραφηθεί με κάθε λεπτομέρεια η ζωή του Αδόλφου Χίτλερ. Επόμενο. Να μελετάται, να αναλύεται ψυχιατρικά ο χαρισματικός καγκελάριος της Γερμανίας ο οποίος γεννήθηκε στις 20 Απριλίου, το 1889, μαζί με τους δαίμονες και τα οράματα, τα οποία κουβάλησε ο παρανοϊκός μέχρι την τελευταία ημέρα του θανάτου του. Της αυτοκτονίας του το 1945, σα σήμερα 30 Απριλίου

Πιτσιρικάς ο Χίτλερ ήταν σεμνός, ιδιαίτερα απέναντι στις γυναίκες. Δειλός. Διστακτικός. Στα πρώτα χρόνια της ζωής του δεν είχε ούτε ένα φίλο. Ήταν δύσπιστος προς όλους. Επιφυλακτικός. Δεν γεννιόταν μέσα του κανένα αίσθημα. Κανένα συναίσθημα.  Άγνωστα στο προσωπικό του σύμπαν η αγάπη, η φιλία, η αφοσίωση, η τρυφερότητα.

Μέχρι τα 21 του χρόνια ο ντροπαλός Χίτλερ δεν έδειχνε σε κανέναν ποια θα ήταν η εξέλιξη του. Στις γυναίκες η… τόλμη του έφθανε μέχρι τις πόρνες! Σε μεγαλύτερη ηλικία ξεθάρρεψε κάπως και τα κατάφερνε με κάτι γκόμενες γάμα εθνικής, σερβιτόρες, πωλήτριες μικρών καταστημάτων. Στη συνέχεια ανέβασε τα κυβικά του, εξελίχθηκε σε συνοικιακό εραστή, μέχρι που τον χαρτζιλίκωναν γυναίκες για να τους χαρίζει ερωτική παρέα. Μόνο όταν έγινε καγκελάριος έβγαλε τον Καζανόβα του! Ιδιαίτερα με γυναίκες του θεάτρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χίτλερ, ήθελε την γυναίκα με πλούσιο στήθος και ακόμα πιο πλούσια… υπομονή. Να είναι ανεκτική. Να του ικανοποιεί κάθε κέφι. Του άρεσε η ηδονοβλεψία, και στο σεξ την έβρισκε με διαφορετικές στάσεις.

Η Εύα Μπράουν ήταν ο ορισμός της υπομονής. Κορίτσι με κοντό μυαλό και φτηνός χαρακτήρας. Καμία προσωπικότητα. Στο ημερολόγιο της, στις 11 Μαΐου το 1935, γράφει: «Ένα μόνο επιθυμώ: Να αρρωστήσω βαριά και για 8 ημέρες τουλάχιστον να μην ακούω τίποτα γι’ αυτόν. Γιατί να μη μου συμβαίνει κάτι πολύ κακό; Γιατί δεν με παίρνει ο διάολος, θα είναι ασφαλώς πιο ωραία απ’ ό,τι εδώ κοντά του… ».

Δεν κατάφερε να δώσει τέλος στη ζωή της η Εύα Μπράουν και τις δύο φορές που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όσο διάστημα ήταν ερωμένη του Χίτλερ. Γεννήθηκε το 1912 και στα 17 της χρόνια για πρώτη φορά είδε τον Χίτλερ σε… φωτογραφείο στο Μόναχο. Μόνιμη παρακοιμωμένη του από το 1932. Λυτρώθηκε με την αυτοκτονία τους, στα ερείπια της καγκελαρίας του Βερολίνου, αφού μόλις προηγουμένως παντρεύτηκαν.

Αυτοκτόνησαν οι άλλες γυναίκες που πέρασαν από το κρεβάτι του τρελού αρχηγού του γερμανικού κράτους. Μια απ’ αυτές η Ρενάτε Μύλερ, σταρ της εποχής, ηθοποιός της κινηματογραφικής εταιρείας Ούφα. Σχετίστηκε μαζί του όταν αυτός έγινε καγκελάριος. Περιστατικό επιβεβαιωμένο από πρώτο χέρι: Χίτλερ και Ρενάτε μέσα στην καγκελαρία βγάζουν τα ρούχα τους, έτοιμοι να κατευθυνθούν στο κρεβάτι. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ο καγκελάριος ρίχνεται στο πάτωμα… Η ηθοποιός τα χάνει. Ακούει με τα αυτιά της τον πιο ισχυρό άνδρα της Γερμανίας να της ζητάει να τον ποδοπατήσει (!). Και να τον βρίζει (!!!), να του απευθύνει βαριές κατηγορίες. Η κυρία αρνιέται, αλλά και φοβάται, διότι γνωρίζει με ποιόν έχει να κάνει. Τελικά, αποκρύβοντας την ταραχή της, ικανοποιεί το βίτσιο του εραστή της, ο οποίος συνεχίζει τις παρακλήσεις για σωματική και λεκτική βία επειδή έτσι τον άναβε περισσότερο σεξουαλικά.

Ένα χρόνο άντεξε η Ρενάτε τις… ικεσίες του Χίτλερ, να κλαίει σαν παιδί, προκειμένου να βιώνει μαζοχιστικά το σεξ. Το 1936 βουτάει στο κενό από το παράθυρο. Δεν ήταν η μόνη που αυτοκτόνησε.

Η 16χρονη Μαρία Ράιτερ γνωρίζει τον Χίτλερ και τον ερωτεύεται αμέσως, παθιασμένα. Ένα χρόνο μετά, τόσο κράτησε η σχέση τους, ο κατά 20 χρόνια μεγαλύτερος της Χίτλερ έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. «Πάρε δρόμο, σε βαρέθηκα…» της είπε και η 17χρονη από την απελπισία της, γιατί την σούταρε με τόσο σκληρό τρόπο, κρεμάστηκε. Την πρόλαβαν και γλύτωσε το θάνατο.

Πριν αρχίσει ο πόλεμος, το 1939, αυτοκτόνησε με σφαίρα από το περίστροφο της η φανατική ναζίστρια λαίδη Γιούνιτυ Μήτφορντ. Η Αγγλίδα αριστοκράτισσα είχε συναρπαστική ερωτική σχέση με τον Χίτλερ.

Αυτοκτόνησε το 1931 και η ανιψιά του Χίτλερ, επίσης ερωμένη του, κόρη της ετεροθαλούς αδελφής του. Λέγεται ότι ειδικά αυτός ο θάνατος της Γκέλυ Ράουμπαλ ακούμπησε το συναισθηματικό κόσμο του Χίτλερ. Το κορίτσι δεν άντεξε τη ντροπή της αιμομιξίας.

Ίνγκε Λέι. Αυτοκτόνησε το 1943, πρώην ηθοποιός και σύζυγος του διαβόητου Ρόμπερ Λέι, του αρχηγού του «Μετώπου Εργασίας». Η Ίνγκε άφησε ένα γράμμα στον εραστή της Χίτλερ και βούτηξε κι αυτή από το παράθυρο.

Απόπειρες αυτοκτονίες χωρίς επιτυχία έκαναν η Βιεννέζα Σούζυ Λιπτάουερ και η κόρη του Αμερικάνου πρέσβη στο Βερολίνο Μάρθα Τόντ. Έχουν καταγραφεί στα κιτάπια ως ερωμένες του Χίτλερ η Γερμανίδα ηθοποιός του σινεμά Μάντυ Ραλ και η Μαργαρίτα Σλέζακ, κόρη του πασίγνωστου αοιδού της όπερας Λέο Σλέζακ, την οποία «μεσίτευσαν» στον καγκελάριο το ζεύγος Μάγδα και Γιόζεφ Γκαίμπελς.

………………………….

Μόνο τα σώβρακα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν του πήρε, διάβασε  apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης