Ηθοποιός αρνήθηκε πρόταση να λάβει μέρος σε ταινία. Τρελαίνεται κανείς για την… τρέλα (;) του σταρ του σινεμά να αρνηθεί αμοιβή πέντε ή δέκα και 15 εκ. δολάρια. Κι όμως η απόφαση του καλλιτέχνη είναι πέρα για πέρα επαγγελματική. Συμφεροντολογική. Επειδή ο ίδιος ή ο μάνατζερ του εκτιμά πως αν βάλει το όνομα του στη συγκεκριμένη δουλειά θα… χάσει. Θα βγει ζημιωμένος.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, λέγεται, και σήμερα αύριο θα γνωστοποιηθεί η τελική του απόφαση, θέλει να φύγει από την Ρεάλ. Μόνο αν βάλει κανείς κάτω δυο-τρία βασικά πραγματάκια, θα εξηγήσει την απόφαση του Γάλλου, που έχει πάρει πρωταθλήματα Ευρώπης τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής με τη λεγόμενη ”βασίλισσα”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πραγματικά υπάρχουν αστέρες του κινηματογράφου που καταστράφηκαν για τυχοδιωκτικές επιλογές. Και χρειάστηκαν χρόνια για να επανέλθουν- αν επανήλθαν – στα ίδια. Το ίδιο σήμερα και στους προπονητές εκείνους που είναι περισσότερο περιζήτητοι από τις φίρμες ποδοσφαιριστές. Όταν, λοιπόν, είναι στα επάνω του ο προπονητής απορρίπτει προτάσεις οικονομικές, λεφτά που δεν τα έχει ξαναδεί, προκειμένου να προτιμήσει ομάδα που θα βοηθήσει την καριέρα του. Που θα διατηρήσει ή και θα βελτιώσει το κασέ του.

Στόχος σε ένα τόσο ρευστό επάγγελμα, όπως είναι αυτό του ανθρώπου στον πάγκο, δεν είναι μόνο το καλό μεροκάματο, αλλά και η διάρκεια του. Όσο το δυνατό περισσότερα χρόνια να δεσπόζει στην αγορά εργασίας του ποδοσφαίρου.

Ο 49χρονος Ζιντάν – σίγουρα και με την παρότρυνση της σπανιόλας συζύγου του Βερονίκ- το βλέπει κάπως έτσι: Στον πάγκο της Ρεάλ θέλω να επιστρέψω για τρίτη φορά. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να φύγω τώρα, διότι αν συνεχίσω κινδυνεύω να με πάρει η κατηφόρα. Στη φώτο, ο Γάλλος αλγερινής καταγωγής ρομά Ζινεντίν Ζιντάν με την κατά δυο χρόνια μεγαλύτερη σύζυγο του, την οποία γνώρισε στα 17 του χρόνια και έκανε μαζί της τέσσερα παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

…………………………………………………………………….

Οι παλαιάς κοπής γάβροι και ο Παναθηναϊκός, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης