Στους εκατό αν ερωτηθούν πόσοι γνωρίζουν έστω έναν (αριθμός 1) ποδοσφαιριστή του Βόλου. Πόσοι από τους εκατό είναι σε θέση να αναφέρουν το όνομα έστω κι ενός (αριθμός 1) ποδοσφαιριστή του.

Άλλη ερώτηση. Πόσοι από εκατό θυμούνται να έχουν δει στα μμε δημοσιευμένη μια ( αριθμός 1) φωτογραφία ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Βόλος όχι με αφορμή αγώνα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ.. Στη φώτο, ποδοσφαιριστές (ποιοι να ‘ναι αυτοί;) του Βόλου χθες στην Τούμπα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, κάθε μέρα τρώμε στη μάπα φωτογραφίες ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Ο ορισμός του δημοσιογραφικού ρατσισμού. Ο απόλυτος φασισμός των μέσων επικοινωνίας. Αγνοείται ο Βόλος, η κάθε επαρχιακή ΠΑΕ, ακόμα κι όταν πιάνει κορυφή στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Επειδή απουσιάζει και υποψία αξιοκρατικού πνεύματος στη λεγόμενη δημοσιογραφία. Κυριαρχεί μονάχα η υποταγή στον οπαδισμό της πελατείας.

Ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε στο χθεσινό 4-4 στην Τούμπα ενώ προηγούνταν 4-1 του αντιπάλου στο ημίχρονο. Ποιος Βόλος! Τι είναι αυτό; Ο ΠΑΟΚ έκανε γκέλα. Ποιος ασχολείται με τον Βόλο, δεν αξίζει το χειροκρότημα για τη μεγαλειώδη ανατροπή, να χάνει 4-1 και να θριαμβεύει 4-4. Ο ΠΑΟΚ είναι που κερδίζει και χάνει.

Αν γινόταν το τούμπα έργο, π.χ. έχανε ο ΠΑΟΚ και κατάφερνε να ισοφαρίσει από 1-4 σε 4-4, τότε για πάρτη του όλα τα πρωτοσέλιδα. Γίγαντας ο ΠΑΟΚ. Βεζούβιος κατέκαψε τον αντίπαλο. Θηρίο που όταν ξύπνησε έδειξε την κλάση του και μπράβο του. Ποιος Βόλος! Με ομάδα χωρίς οπαδούς ακόμα και στο Βόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Στους θρύλους της Αμερικής και ο αρχιγκάγκστερ Αλ Καπόνε, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης