Πρόστυχο πράμα το ποδόσφαιρο. Κι αν μπει στη μέση ο διαιτητής εύκολα και από το πουθενά όλα αλλάζουν στο γήπεδο. Μια μαγική εικόνα γίνεται αληθινή και… δίκαιη. Γιατί πράγματι ο Παναθηναϊκός, που δεν ήταν απειλητικός και στο β΄ημίχρονο, όταν πήρε το παιχνιδάκι επάνω του, δικαιούταν κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Γιατί όχι και τη νίκη.

Μέχρι το 84 το σκορ είναι 1-1 και ο διαιτητής δίνει πέναλτυ σε βάρος της Λαμίας για φάση φάουλ κατά του Παναθηναϊκού. Έτσι έγινε το 1-2 και μόλις ένα λεπτό αργότερα στην πιο μπαλαδόρικη στιγμή του ο Παναθηναϊκός πέτυχε το 1-3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παίκτης της Λαμίας δέχεται το σπρώξιμο από τον Μαουρίτσιο, στην προσπάθεια του Βραζιλιάνου να ελέγξει τη φάση. Ο Τζανετόπουλος της Λαμίας δεν εμποδίζει τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, αλλά ο διαιτητής πλαστογραφεί εν ψυχρώ τον αγώνα με την απίστευτη απόφαση του να δώσει πέναλτυ.

Χαλαρός και τουριστικός ήταν στο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός στο Πανθεσσαλικό. Στην επανάληψη ανέβασε το ρυθμό του, έδωσε ένταση στο παιχνίδι και πλέον πίεζε την Λαμία. Πέρα από τον διαιτητή αυτή η αλλαγή, αυτή η αγωνιστική βελτίωση βοήθησε τον Παναθηναϊκό να γυροφέρνει τη μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου.

Πέρα από το αποτέλεσμα. Λαμία- Παναθηναϊκός και δεν βλέπεις διαφορά ποιότητας ανάμεσα στους δυο αντιπάλους. Άσε στην άκρη το βάρος της φανέλας, Στο γήπεδο δεν φαίνεται το ρόστερ του Παναθηναϊκού, το οποίο είναι πολύ ακριβότερο σε σύγκριση με εκείνο της Λαμίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι συμβαίνει; Γιατί και που οφείλεται η ισοπέδωση ”αξιών”; Δυστυχώς δεν πλησίασε η επαρχιακή Λαμία το μέγεθος μιας παραδοσιακής δύναμης του ντόπιου ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Αν συνέβαινε αυτό, τότε θα μιλάγαμε για πρόοδο. Ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που ήρθε πιο κοντά στο μέσο όρο εκείνων των ομάδων πρωταθλήματος που κυκλοφορούν στην πιάτσα με στόχο αποκλειστικό την επιβίωση, όχι τη διάκριση.   

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Μόνο η Ελλάδα; Γιατί δεν υπάρχει κράτος στον πλανήτη και πολυεθνική εταιρεία να μη χρωστάει, διάβασε apodytiriakias.gr

 

https://www.apodytiriakias.gr/hrima/2021/11/22/zoume-ston-planiti-tou-hrostao.aspx

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης