Εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του Μελισσανίδη να καλέσει αύριο Παρασκευή στα εγκαίνια του νέου γηπέδου στη Φιλαδέλφεια όλους τους προέδρους των ΠΑΕ. Αυτό που έκανε το αφεντικό της ΑΕΚ, και ο δημιουργός ενός θησαυρού του ελληνικού ποδοσφαίρου, του ΟΠΑΠ Αρένα, ήταν το λιγότερο. Αλλοίμονο! Ο Μελισσανίδης θα ακύρωνε κάθε έννοια ποδοσφαιρικού πολιτισμού αν έκανε εγκαίνια στο στολίδι της Νέας Φιλαδέλφειας χωρίς να καλέσει τους άλλους μεγαλοϊδιοκτήτες των ποδοσφαιρικών εταιρειών.

Εντύπωση θα προκαλέσει το άλλο. Να μην ανταποκριθούν στην πρόσκληση κάποιοι πρόεδροι ΠΑΕ, ”σεσημασμένοι” κι όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο γήπεδο, για το οποίο είναι περήφανη η ΑΕΚ, ό,τι σημαίνει ΑΕΚ, δεν είναι μόνο ”δικό” της. Βεβαίως ανήκει ιδιοκτησιακά στην ΑΕΚ, αλλά αποτελεί ήδη περιουσία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με το νέο γήπεδο, που είναι μπροστά από την εποχή του, το ελληνικό ποδόσφαιρο, το ελληνικό πρωτάθλημα κάνει ένα βροντερό, ένα ηχηρό βήμα στο μέλλον. Και δείχνει το ανάστημα του. Πλουτίζεται, δυναμώνει, ανασαίνει διαφορετικά το ποδόσφαιρο, παίρνει μια άλλη ζωή, έναν άλλο δρόμο… Αν κάποιοι αρνηθούν την πρόσκληση της ΑΕΚ να παραστούν στα εγκαίνια, τότε θα δηλώσουν απροκάλυπτα την επιθυμία τους να παραμένει το ποδόσφαιρο στο λαβύρινθο της σκοτεινής τους δράσης. 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δες το videακι του αιώνα, το αδιανόητο που κάνει μόνο ένας κλόουν Μπερλοσκόνι, στο apodytiriakaias.gr

ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης