Κερδίζει απόψε η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό, τον πιάνει στη βαθμολογία και πλέον έχει κάθε δικαίωμα να σηκώσει μπόι να μας πει ότι πάω για πρωτάθλημα. Προς το παρόν η ΑΕΚ δεν έχει την αξιοπιστία να λανσάρεται για διεκδικήτρια του τίτλου, μόνο γιατί κυκλοφορεί με βαριά φανέλα και έχει καβαλήσει στη δεύτερη θέση, πίσω από τον πρωταθλητή.

Δεν έχει κάνει το μεγάλο παιχνίδι μέχρι σήμερα η ΑΕΚ, της λείπει απελπιστικά και μια νίκη σε ανταγωνιστική αναμέτρηση, με ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό. Σε ματς ντέρμπυ, που λένε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πως, λοιπόν, η ΑΕΚ η οποία χρωστάει μια σπουδαία επιτυχία στον κόσμο της, θα φέρει βόλτα τον Ολυμπιακό; Με ποιο τρόπο. Έστω κι αν ο πρωταθλητής του 2020 και του 2021 δεν βρίσκεται σήμερα σε καλή κατάσταση. Η ομάδα του δεν τσουλάει. Δεν παύει, όμως, να είναι ο Ολυμπιακός. Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν δέχονται την ήττα. Και στις άσχημες τους δεν το βάζουν κάτω. Δεν συμβιβάζονται εύκολα με την μέτρια απόδοση τους. Άρα, το αποτέλεσμα θα το ορίσει η ΑΕΚ, όχι ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ είναι εκείνη που οφείλει να κερδίσει κι όχι να αρκεστεί να αποσπάσει την ισοπαλία ή και τη νίκη επειδή ο αντίπαλος βρέθηκε μπόσικος.

Όλα αυτά είναι θεωρίες. Ουδείς είναι σε θέση να προβλέψει τόσο το αποτέλεσμα, όσο και το πώς θα εξελιχθεί το έργο. Ποδόσφαιρο είναι αυτό και απαγορεύονται οι προγνώσεις του μετεωρολογικού δελτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τεχνικά, πάντως, για να πάρει στα σίγουρα την παρτίδα η ΑΕΚ θα χρειαστεί να αλλάξει ταχύτητα. Να παίξει πιο γρήγορα το τόπι. Αυτό είναι το ένα. Το άλλο, από το πρώτο οι παίκτες της ΑΕΚ, με την αγωνιστική συμπεριφορά τους, να πουν στους αντιπάλους: ”Δεν φεύγουμε από το γήπεδο αν δεν κερδίσουμε, το ματς είναι δικό μας ό,τι κι αν γίνει, μην το παίρνετε προσωπικά… ”.    

…………………………………………………

Ο Πάπας της Ρώμης οκτώ χρόνια κάνει show παριστάνoντας τον προστάτη των… φτωχών, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης