Τον σκότωσαν και τσουβάλιασαν το πτώμα του σε μαύρη σακούλα πριν το πετάξουν στη θάλασσα. Με… σεβασμό. Με το τελετουργικό των μουσουλμάνων. Δεν υπάρχει καμιά φωτογραφία της δολοφονίας του, της ρίψης του πτώματος του στο πέλαγος. Μόνο μια ανακοίνωση έγινε να μάθει ο ντουνιάς όλος πως είναι πλέον νεκρός ο μεγαλύτερος τρομοκράτης από τότε που υπάρχει ο κόσμος. Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν. Ο Σαουδάραβας που έφτιαξε τον αμερικάνικο εφιάλτη, την οργάνωση Αλ Κάιντα.

Ο γεννηθείς Μάρτιο του 1957 έβαλε μπροστά και πραγματοποίησε το θρυλικό- και αδιανόητο και στον πλέον φαντασιόπληκτο χολιγουντιανό σεναριογράφο- χτύπημα των Δίδυμων Πύργων στην Νέα Υόρκη. Η αεροπλανική επίθεση της 11 Σεπτεμβρίου 2001, η μέγιστη τρομοκρατική ενέργεια όλων των εποχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γαμώτο, οι ΗΠΑ έφτιαξαν ειδική στρατιωτική ομάδα κρούσης με ό,τι πιο σύγχρονο πολεμικό μέσο έχει κατασκευαστεί και επιλεγμένα άτομα, προκειμένου να εντοπίσουν και να ξεπαστρέψουν τον εκατομμυριούχο εχθρό. Τον για μια δεκαετία Νο. 1 καταζητούμενο της πλανηταρχίας. Το κατάφεραν, σύμφωνα με επίσημη δήλωση, στις 2 Μαΐου, σαν σήμερα το 2011, ξημερώματα μια η ώρα, μέσα στη βίλα του στόχου, κάπου στο Πακιστάν.  

Απόφοιτος πανεπιστημίων σε σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων και οικονομικών ο, με φάτσα αγιορείτη μοναχού, Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν μεγαλομέτοχος κατασκευαστικής εταιρείας που ολοκλήρωσε τα μεγαλύτερα έργα στη Σαουδική Αραβία. Συνολικά είχε αναγνωρίσει 24 παιδιά, από τα οποία τα 11 τα έκανε με την σύζυγο του.

Στη φώτο, ο αρχιτρομοκράτης με την υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ επί Τζωρτζ Μπους υιού Κοντολίζα Ράις. Τελικά, τι πέτυχαν οι ΗΠΑ επί Μπάρακ Ομπάμα με την επιχείρηση εξαφάνισης του Οσάμα Μπιν Λάντεν, τα ντοκουμέντα της οποίας παραμένουν απόρρητα; Τίποτα, επί της ουσίας. Η τρομοκρατία δεν πολεμιέται. Ανακυκλώνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

………………………………….

Πως το ξέρουν ότι ο Θεός είναι… μεγάλης ηλικίας, ένας γέρος, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης