Είναι η πιο μπουμπουνιστή εξομολόγηση που έγινε ποτέ για τα ποδοσφαιρικά χρόνια της Παράγκας. Χρήσιμη για τον ιστορικό του μέλλοντος. Ο Άρης Λουκόπουλος, πρώην αφεντικό της Παναχαϊκής, χωμένος μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε άλλο στη διαπλοκή της περισσότερο αμαρτωλής περιόδου του πρωταθλήματος, απρόβλεπτα και από το πουθενά, ξέρασε πράμα που σπαρταράει.

Δεν είπε τίποτα καινούργιο ο Λουκόπουλος. Είναι, όμως, ο πρώτος ”από μέσα”, αυτός που τα βίωσε από πρώτο χέρι όλα όσα… θυμήθηκε. Και είναι αρκετά και περισσεύουν όσα είπε για την παντοδυναμία της Παράγκας. Που, επιτέλους, δεν δείχνει απλά τη… βρωμιά του ποδοσφαίρου και την… ελευθεριότητα της παρανομίας με δράστες όλους σχεδόν τους προέδρους ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν μπλέξει με την ομάδα της Πάτρας ο Λουκόπουλος είχε πρωταγωνιστήσει σε απόπειρα δωροδοκίας για λογαριασμό άλλης ΠΑΕ, της οποίας ήταν μέτοχος, του Εθνικού Πειραιά. Μια υπόθεση που έφτασε στα δικαστήρια, σίγουρα θα την έχει ξεχάσει ο ίδιος.

Από το ποτάμι των δηλώσεων του Λουκούπουλου ξεπετάγεται η μαύρη αλήθεια, που ακουμπάει το ίδιο το κράτος. Το κράτος που δρούσε όπως ακριβώς η Παράγκα. Με την ίδια μεθοδολογία. Μαφιόζικα δούλευε η Παράγκα; Μαφιόζικα και το κράτος. Ξεκάθαρα πράγματα. Όχι μόνο έκανε το κορόιδο στην πραγματικότητα το κράτος, συγκεκριμένα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αλλά… Η εξήγηση ακολουθεί…

Όλο το έργο στο επαγγελματικό πρωτάθλημα είναι ποιος κάνει κουμάντο στην ερασιτεχνική ΕΠΟ. Στην τοπική Ένωση της Αχαΐας πρόεδρος εξελέγη άτομο που δεν ήταν στη… λίστα της Παράγκας. Άρχισε το κυνηγητό της Παναχαϊκής. Να, οι κίτρινες, να οι κόκκινες, μέχρι που η ομάδα έμεινε από παίκτες. Τρέχει ο Λουκόπουλος να προσκυνήσει τον Θωμά Μητρόπουλο. ”Σε παρακαλώ, μη με ρίξεις κατηγορία… ”. (Στη φώτο, οι δυο τους).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ξηγιέται η Παράγκα σ΄ όποιον σκόπιμα ή από άγνοια είναι κόντρα στην εξουσία της.. Είσαι μαζί μου, διαφορετικά θα πεθάνεις. Το κράτος πως ξηγήθηκε στον Λουκόπουλο; Γκανγκστερικά. Όπως ακριβώς η Παράγκα. Κάλεσε τον πρόεδρο της Παναχαϊκής ο τότε υφυπουργός Γιώργος Φλωρίδης, που παραμύθι φούρναρης είχε αναλάβει να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο- για μια… φορά ακόμα η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- και του ζήτησε να καρφώσει τον Θωμά Μητρόπουλο. 

Τα ζύγισε ο φιλοπασόκος Λουκόπουλος: ”Αν πάω με την κυβέρνηση, κάηκε το κουλούρι μου. Η Παράγκα θα με στείλει”. Έτσι έκανε το κορόιδο στον Φλωρίδη, ο οποίος δεν είχε αναλάβει καμιά… εκστρατεί κάθαρσης, αλλά κανονικό μαφιόζικο συμβόλαιο σε βάρος του Κόκκαλη, διότι τα κόζα στον ΟΠΑΠ άλλαζαν και ο πρωθυπουργός Σημίτης την είχε κάνει γυριστή με τον μίστερ Intracom.

Αρνείται, λοιπόν, το νταραβέρι με τον Φλωρίδη ο Λουκόπουλος και το κράτος, λες και είναι μια άλλη Παράγκα, τον βάζει στο σημάδι. Τον ρημάξανε τον φουκαρά με το ΣΔΟΕ στα πρόστιμα. 

………………………………………….

Το πιο σπουδαίο που… παρέλειψε να αναφέρει ο Λουκόπουλος, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης