Ο Μαρινάκης δεν ήθελε να πάει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ. Έχει τους λόγους του ο εφοπλιστής κι αυτό είναι ανθρώπινο, και θεμιτό ποδοσφαιρικά. Η προσωπική κόντρα Μαρινάκη και Μελισσανίδη κρατάει χρόνια και είναι σκέτο όργιο. Αρκεί να θυμηθεί κανείς τι έχει ειπωθεί, μάλιστα δημόσια, από τον έναν σε βάρος του άλλου.

Μόλις πρόσφατα το αφεντικό της ΑΕΚ είχε τοποθετηθεί ξεκάθαρα με δήλωση του; ”Αν δεν πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα μου, ας το πάρει το Παναθηναϊκός… ”. Ήττα, διπλή και πονετική θα ήταν για τον τίγρη να χάσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ και να το σηκώσει ο Μαρινάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι έγινε χθες;  Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα μια αγωνιστική πριν το τέλος με δράστη τον… Μαρινάκη. Για ποιο πρωτάθλημα μιλάει η ΑΕΚ αν δεν είχε κερδίσει τον ισόβαθμο της και σε βάρος της μειονέκτημα Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη; Κανένας Μελισσανίδης και  κανένας οπαδός της ΑΕΚ δεν θα πήγαινε στο αεροδρόμιο να υποδεχθεί προπονητή και ποδοσφαιριστές αν ο Μαρινάκης ξηγιόταν βρώμικα στο χθεσινοβραδινό ματσάκι με τον αιώνιο αντίπαλο του Ολυμπιακού. 

Αλήθεια, ο Μαρινάκης θα μπορούσε να… παρέμβει με τέτοιο τρόπο ώστε ο Ολυμπιακός να ”δώσει” το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό. Δική του η ομάδα, πάντα υπάρχουν τρόποι το αφεντικό να κάνει ”δώρο” σε αντίπαλο. Όχι, όμως, χωρίς κόστος. Όχι, δηλαδή, δίχως να τον ξεφωνίσουν οι οπαδοί της ομάδας, αλλά και αντίπαλοι. Μ’ άλλα λόγια, αν χθες στο άδειο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός ήταν νωθρός, χαριστικός στον Παναθηναϊκό, τότε όλοι θα συμφωνούσαν στον ένοχο, ο Μαρινάκης είναι. Και θα χρεωνόταν  δια βίου την… παρέμβαση του. Και θα κυκλοφορούσε με τη ρετσινιά όσο παρέμενε πρόεδρος στον Ολυμπιακό. Κι ακόμα θα έμοιαζε γραφικός, ένας ελεεινός όταν. όπως συνηθίζει, έκανε καταγγελίες στο όνομα της κάθαρσης και  της εξυγίανσης.

Καθαρός, λοιπόν, ο Μαρινάκης, και βρώμικος ο Μελισανίδης. Ο κολπατζής το αφεντικό της ΑΕΚ. Έκανε αυτό που απέφυγε ο Μαρινάκης. Την ”παρέμβαση” στον προπονητή  Αλμέιδα και τους παίκτες στο συγκεκριμένο παιχνιδάκι με τον Άρη. ”Να αφήσετε τον Άρη να προηγηθεί στο σκορ. Να χάνετε 1-0 όσο γίνεται ενωρίς, από τα πρώτα λεπτά του αγώνα”! Αυτή ήταν η εντολή Μελισσανίδη. Ζήτησε να μείνει πίσω στο σκορ η ομάδα του στη Θεσσαλονίκη με την πονηράδα να… κοιμηθεί στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός. Με ήττα της ΑΕΚ, πρωταθλητής έβγαινε ο Παναθηναϊκός, έστω και με ήττα του από τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

……………………………….

Γιατί το πρωτάθλημα δεν λέει τίποτα το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, διάβασε apodytiriakias.gr

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚ… | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης