Πέτυχα χθες Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γκομενάρα. Δεν βλέπω τηλεόραση, σχεδόν την έχω καταργήσει. Εκτός από ποδόσφαιρο και καμιά ταινία στο συνδρομητικό. Μακριά είμαι από αηδίες, σίριαλ ελληνικά, reality και τα λοιπά σαχλοειδή. Τηλεφώνησε φίλος., «ανοιξε αμέσως τηλεόραση, να το προλάβεις!…» μου λέει, λες και με διάταζε, και μου κλείνει το ακουστικό. Πάνω στα ζάπινγκ να βρω το σπουδαίο, σκαλώνω στη Σπυροπούλου. Κόμματος η κυρία.

Ξέχασα το τηλεφώνημα του φίλου, εκείνο που έψαχνα, διότι τα δυο κανόνια στο στήθος της παρουσιάστριας δεν μ’ άφηναν να συνεχίσω το ψάξιμο από κανάλι σε κανάλι. Αναρωτήθηκα αν επέστρεψε στο γυαλί η λαχταριστή, η περισσότερο σεξουαλική ξανθιά. Για να είναι σε εκπομπή, έτσι συμβαίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και όλο νάζι η διεγερτική Σπυροπούλου. Αυτό δεν το βρίσκεις και σε μεταμεσονύχτια show. Ποιο; Η παρουσιάστρια να έχει το χέρι κάθε ένα λεπτό στο μαλλί και χαδιάρικα να το διώχνει πίσω, ίσως να φανεί και ολίγον τι από το αυτί της.

Με παρούσα την κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ένας άλλος κορίτσαρος με τσιτωμένο παντελόνι στον εντυπωσιακό πισινό της, που φέρνει δεύτερο εκείνον της Τζένιφερ Λόπεζ, κάνει πως μαγειρεύει. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Στην εκπομπή η παρουσιάστρια δεν φοβάται να κρατήσει ρόλο σχεδόν κομπάρσου, διότι πρωταγωνιστεί η σεφ. Και, δεύτερον, η Σπυροπούλου έχει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στη σεξουαλικότητά της, γι’ αυτό αδιαφορεί για τον θηλυκό ανταγωνισμό μπροστά στην κάμερα.

……………………………………………………….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σύριζα τα δίνει όλα για το καλό του… Μητσοτάκη, διάβασε apodytirakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης