Μια φτηνή, πάμφθηνη ταινία, για την ακρίβεια κόστος παραγωγής μόλις 22.000 δολάρια, που τα έδωσε ένας μαφιόζος, προκάλεσε στην Αμερική και στον κόσμο όλο το σάλο. Πρόκειται για το θρυλικό “Βαθύ Λαρύγγι”, σίγουρα την πρώτη πορνό ταινία που είχε υποτίθεται κανονική υπόθεση, Δεν πρόκειται για τσόντα δίχως στόρι, μια κάποια υπόθεση, αλλά αλλεπάλληλες σκηνές τολμηρές και χυδαίες. Το Deep Throat, το Βαθύ Λαρύγγι ευλόγησε το στοματικό σεξ και είχε κέρδη 600 εκ. δολάρια.

Έγινε διάσημη η πρωταγωνίστρια του “Λαρυγγιού” Λίντα Λάβλεϊς, κορίτσι από αυστηρή καθολική οικογένεια που προοριζόταν για καλόγρια και στο σχολείο το παρατσούκλι της ήταν “αγία”. Αντί να καταλήξει σε μοναστική ζωή η Linda Lovelace επέλεξε τη… σεξουαλική ζωή. Στα 20 ήταν κιόλας έγινε μαμά παιδιού αγνώστου πατρός και για να συνεχίσει την καριέρα της στο σεξ, ξεφορτώθηκε το παιδί της σε οικογένεια που το υιοθέτησε. Έμπλεξε με κάποια λέρα, το όνομα Τσακ Ταίηνορ, τον οποίο παντρεύτηκε στα 22 της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ταίηνορ γρήγορα ανακάλυψε το ταλέντο της γυναίκας του Λίντα στον πεοθηλασμό και την έβγαλε κατ’ ευθείαν στο κλαρί. Την υποχρέωσε να πηγαίνει μ’ άλλους κι αυτός να την… επιτηρεί, να την παρακολουθεί προκειμένου αν κάνει καλά τη… δουλειά της.

Πρεμιέρα το ”Βαθύ Λαρύγγι” έκανε το 1972, σα σήμερα 12 Ιουνίου. Στην αφίσα της ταινίας υπάρχει μονάχα το όνομα του σεναριογράφου και σκηνοθέτη, κάποιου κομμωτή Τζέραρντ Νταμιάνο. Γυρίστηκε σε μια εβδομάδα, σε ξενοδοχείο της κακιάς ώρας στη Φλόριντα. Η Λίντα έγινε διάσημη. Το Βαθύ Λαρύγγι είχε άλλες τέσσερις “συνέχειες”.

“Με υποχρέωσαν με το ζόρι να γυρίζω ταινίες πορνό…” είπε μετά από χρόνια η Λίντα Λάβλεϊς. “Με έδερναν, με υπνώτιζαν με ναρκωτικά, με απειλούσαν να με σκοτώσουν…”. Ένας πορνοηθοποιός είπε: “Παραμύθια λέει, η κοπέλα είναι σεξουαλικό φρικιό χωρίς όρια…”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λίντα στα 24 χώρισε τον Τζακ Ταίηνορ και αφοσιώθηκε στην αγώνα κατά της… πορνογραφίας. Παντρεύτηκε άλλον, έκανε δύο παιδιά, ξαναχώρισε και στα 52 της σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό.

…………………………..

Η συνωμοσία Μητσοτάκη Μητσοτάκη – Τσίπρα, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης