Αύριο Κυριακή είναι το μεγάλο ντέρμπυ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Δεν είναι υπερβολή να το λέει κάποιος «μεγάλο ντέρμπυ». Στο φινάλε δεν είναι ίδια όλα τα ντέρμπυ. Η αναμέτρηση Παναθηναϊκού με Ολυμπιακό δικαιούται την πρωτοκαθεδρία. Πολύ περισσότερο σήμερα, που ο πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον αιώνιο αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται σε φάση αληθινή εν δυνάμει αυριανού πρωταθλητή.

Η ΑΕΚ; Που κολλάει η ΑΕΚ; 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πρωτάθλημα πάει και η ΑΕΚ. Και περί αυτού ουδεμία αμφισβήτηση από κανέναν. Ερώτημα, λοιπόν, δεδικαιολογημένο: Τι συμφέρει την ΑΕΚ; Να χάσει ο Ολυμπιακός, το παιχνίδι να καθίσει στο σταυρό ή να πάρει και ενδέκατο τρίποντο ο Παναθηναϊκός;

Εύκολη η απάντηση. Αν, βεβαίως, συμφωνεί κανείς ότι στο κόλπο είναι και ο Ολυμπιακός παρά τη διαφορά των δέκα (!) πόντων από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός, άρα δεν τον ξεγράφεις από την 10η κιόλας αγωνιστική. Έχει το αβάτζο να καλύψει τη διαφορά. Και από την άλλη υπάρχει… χρόνος να χτυπήσουν τον Παναθηναϊκό οι απώλειες.

Από την πλευρά της ΑΕΚ το καλύτερο είναι να κερδίσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό. Γιατί; 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Να μείνει κι άλλο πίσω ο Ολυμπιακός.
  • Να φτάσει η ΑΕΚ να κυνηγάει μόνο έναν, τον Παναθηναϊκό, όχι δυο, και τον Ολυμπιακό.

 Όσο πιο γρήγορα τεζάρει ο Ολυμπιακός, τόσο καλύτερο για την ΑΕΚ. Η οποία ΑΕΚ προτιμά να κυνηγάει έναν, όχι δυο, κι αυτός ο ένας να είναι ο Παναθηναϊκός, όχι ο Ολυμπιακός.

………………………….

Απίθανα πράγματα βλέπουν οι γυναίκες με κλειστά τα μάτια στον οργασμό, διάβασε apodytiriakias.gr

ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης