Ονόματα δεν λέμε, πρόεδρος επαρχιακής ΠΑΕ, μόνιμης για χρόνια πολλά στο πρωτάθλημα της Α΄ εθνικής, την είχε πέσει από δίπλα στον Βαρδινογιάννη. Να γιατί βγήκε ο συκοφαντικός χαρακτηρισμός «Βαρδινογιαννισμός», που δεν ήταν και εκτός πραγματικότητας: Λόγω των σχέσεων του Παναθηναϊκού με άλλες ομάδες. Άσχετα ότι δεν ήταν σχέσεις πονηρές.

Ο εν λόγω πρόεδρος της επαρχιακής ΠΑΕ, με το που εξαγοράζει τον Ολυμπιακό ο Κοσκωτάς από τον Νταϊφά, την ίδια κιόλας μέρα κάνει… μεταγραφή! Κόβει τις όποιες παρτίδες του με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και πιάνει επαφή με τον Γιώργο Κοσκωτά. «Γιατί άλλαξες στρατόπεδο;» τον ρώτησαν και ιδού η απάντησή του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Κάθε μικρή ομάδα για να έχει στον ήλιο μοίρα χρειάζεται την πλάτη μιας μεγάλης ομάδας.

Τι είπε ο άνθρωπος; Τη μεγάλη αλήθεια είπε! Η οποία δυστυχώς ισχύει ακόμα… Μυστικό που το ξέρουν όλοι στην πιάτσα είναι ότι μεγάλη ομάδα, μάλλον ο πρόεδρός της είναι σήμερα ο πραγματικός ιδιοκτήτης άλλης ΠΑΕ, μάλιστα όχι μικρής ομάδας.

Ο Αλέξης Κούγιας (φώτο) δεσμεύτηκε να αποκαλύψει μετά το Πάσχα, μάλιστα με ντοκουμέντα, ότι πουλήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα σ’ άλλον, ο οποίος άλλος έχει σχέση με άλλη ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα το πράμα δεν βρίσκεται στην εποχή του Βαρδινογιάννη και την «παραρτηματοποίηση». Ο μεγαλομέτοχος ισχυρής ΠΑΕ που σήμερα κρύβεται στην απόκτηση άλλης ΠΑΕ δεν αποσκοπεί μόνο να την ελέγχει ως παράρτημα. Να έχει την εξασφάλα των έξι πόντων στα δυο παιχνίδια μαζί της και η αγορασμένη ΠΑΕ να είναι δύσκολος αντίπαλος στους ανταγωνιστές της μεγάλης ομάδας του μεγαλομετόχου.

Μια ακόμα ΠΑΕ στο συρτάρι ενός μεγαλομετόχου μεγάλης ΠΑΕ τον καθιστά ακόμα πιο ισχυρό στο power game στον μικρόκοσμο του ντόπιου πρωταθλήματος. Τα αφεντικά των μεγάλων ομάδων θέλουν να ελέγχουν τη σακούλα, και όσο περισσότερες ομάδες έχουν στο χέρι έτσι ή αλλιώς, τόσο περισσότερο περνάει ο λόγος τους παρασκηνιακά.  

………………………………………………………………

Όλα τα μαγαζιά της θρησκείας πουλάνε το ίδιο εμπόρευμα, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης