Αυτό που συνέβη στο Άρης-ΑΕΚ μας δίνει την αφορμή να πούμε μια αλήθεια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, από εκείνες που είναι ορατές μόνο στους ψαγμένους. Μια αλήθεια ολοφάνερη μεν, αλλά απλησίαστη στην φυλή των οπαδών. Υπάρχουν δύο ειδών… συμπλέγματα και ας προσπαθήσουμε να τα φωτίσουμε.

* Η ομάδα η οποία πορεύεται στα πεπρωμένα της είτε μ’ αυτούς, είτε μ’ άλλους ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Η ομάδα που στηρίζεται στους ποδοσφαιριστές, και εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τα… ”κέφια” τους.

Ο Άρης είναι της δεύτερης κατηγορίας. Βαρύ χαρτί στο ντόπιο πρωτάθλημα, ιστορικά κατέχει την 5η θέση στην ιεραρχία, μετά από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, όμως στην επιστροφή του στο πρώτο πρωτάθλημα χρειάστηκε μέσα σε μια νύχτα να αλλάξει όλο σχεδόν το ρόστερ. Αυτό δεν βοήθησε να αφομοιωθούν στα αποδυτήρια οι παίκτες, ο ένας μετά τον άλλον, έστω δυο-τρεις μαζί. Ξένοι ήρθαν, ξένοι παρέμειναν με την ομάδα.

Επαγγελματίες και ποδοσφαιριστές ποιότητας οι παίκτες του Άρεως, βοήθησαν πράγματι την εργοδοσία να παρουσιάσει αξιόπιστο σύνολο στο πρωτάθλημα, αλλά…! Έλειπε εκείνη η παικτική μαγιά που κάθε ομάδα έχει ανάγκη για να κάνει την υπέρβαση σε κρίσιμα παιχνίδια. Σαν και το χθεσινό, κόντρα στην ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια αποτυχία, αυτή η εντός ήττα 3-1 δεν σβήνει την πραγματικότητα. Ο Άρης είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα της σαιζόν. Κι αυτό δεν οφείλεται στον Άρη, αλλά στους παίκτες του. Περισσότερα έδωσαν στη φανέλα οι παίκτες, παρά πήραν από τον Άρη.

Ακριβώς διότι ο Άρης είναι ομάδα των παικτών του- δηλαδή οι παίκτες έχουν ομάδα τον Άρη- ο κίνδυνος είναι υπαρκτός να χαθεί η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Στα χέρια της Μπουμπουλίνας ο στόλος του μεγαλύτερου Έλληνα εφοπλιστή, διάβασε apodytiriakias.gr

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ”ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ” Ο ΣΤΟΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης